Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

H νόστιμη Μεγάλη Εβδομάδα… συνταγές μέχρι και την ημέρα του Πάσχα!

Μεγάλη Εβδομάδα και προσπαθείς να βρεις ιδέες και συνταγές για να κρατήσεις τη νηστεία. Μπορεί να μην έκανες νηστεία όλο αυτό τον καιρό όμως τουλάχιστον για αυτές τις τελευταίες ημέρες πριν από το Πάσχα είσαι αποφασιμένη.

Μεγάλη Εβδομάδα και προσπαθείς να βρεις ιδέες και συνταγές για να κρατήσεις τη νηστεία. Μπορεί να μην έκανες νηστεία όλο αυτό τον καιρό όμως τουλάχιστον για αυτές τις τελευταίες ημέρες πριν από το Πάσχα είσαι αποφασιμένη. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να απολαύσεις τις λιχουδιές του Πάσχα χωρίς τύψεις. Ετοιμάσαμε λοιπόν ένα μενού, που κάθε άλλο των Παθών δεν θα είναι. Εύκολες, ελαφριές, ξεχωριστές συνταγές. 

MEΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ

Ένα παραδοσιακό φαγητό από την μεσογειακή διατροφή. Διάλεξε φρέσκα λαχανικά και ετοίμασε το εύκολα και γρήγορα. Η παραδοσιακή συνταγή είναι πιπεράτη και με αρκετό σκόρδο. Εσύ βάλε όσο χρειάζεται για να το απολαύσεις.

ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ

 

Μια ακόμη λαχταριστή συνταγή για να τον εντυπωσιάσεις, αποφεύγοντας ταυτόχρονα να περάσεις όλο σου το απόγευμα στην κουζίνα. Άλλωστε οι προτάσεις της Εύης Μαυροματίδου στο “Μέχρι να πεις Κύμινο” έχουν αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

EASTER CORNER 1

H Μεγάλη Πέμπτη είναι παραδοσιακά είναι η μέρα που θα κάνεις την κουζίνα σου εργαστήριο πασχαλινής ζαχαροπλαστικής. Μαζευτείτε όλοι μαζί για να πλάσετε κουλουράκια. Μην βαριέσαι… και θα διασκεδάσεις και την επόμενη μέρα θα έχεις ένα ζεστό κουλουράκι να πιεις τον καφέ σου. *Ουπς! Μάλλον από την Κυριακή, αν ακολουθείς τη νηστεία.

 

Δεςεδώ περισσότερα

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε