Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

H πρώτη 3D επίδειξη μόδας απο την Burberry

O οίκος Burberry σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό Sky, ετοιμάζεται να…

…προβάλλει, τις προτάσεις του για το Φθινόπωρο / Χειμώνα στα γυναικεία ρούχα, ζωντανά σε πέντε σημεία του κόσμου, Νέα Υόρκη, Παρίσι, Ντουμπάι, Τόκιο και LA, σε 3D.

Το κοινό θα είναι εφοδιασμένο με 3D γυαλιά και θα παρακολουθούν το σόου απο ασημένιες γιγαντοοθόνες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Chelsea College of Art στο Λονδίνο στις 23 Φεβρουαρίου. Η Burberry υποστηρίζει ότι είναι η πρώτη μάρκα που θα χρησιμοποιήσει ένα HD3D πρωτόκολλο μετάδοσης για να προβάλλει ταυτόχρονα μια εκδήλωση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακόμα δεν έχουμε πληροφορίες για τον τρόπο που θα κινηματογραφηθεί εκδήλωση. Πληροφορίες όμως θέλουν ΗD projectors να τοποθετούνται σε τους τόπους εντός και εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Για όσους τώρα δεν μένουν στους τόπους προβολής η Burberry θα προβάλλει την επίδειξη σε 2D στο live.burberry.com όπου οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν και να σχολιάσουν σε πραγματικό χρόνο μέσω Facebook τους λογαριασμούς και το Twitter.

H Burberry πρόκειται να ξεκινήσει μια 3D τάση στον κόσμο της μόδας; Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση της μόδας αφού το χρώμα και η υφή είναι το κλειδί για τη μόδα και τα 3D γυαλιά κάνουν το περιεχόμενο να φαίνεται πιο σκούρο και τα χρώματα να εμφανίζονται λίγο μουντά.

Επίσης, θέλουμε να δούμε αν η αφρόκρεμα του κόσμου της μόδας θα φορέσει τελικά τα πλαστικά αυτά γυαλιά στο τέλος αυτού του μήνα και αναρωτιόμαστε αν θα είναι και αυτά Burberry….

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε