Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

HOT STUFF! Συνταγές για σούπα με λιγότερες από 300 θερμίδες

HOT STUFF! Συνταγές για σούπα με λιγότερες από 300 θερμίδες

Είναι εύκολες, δεν χρειάζεται να είσαι Master Chef για να τις ετοιμάσεις και οι συνταγές που έχουμε επιλέξει εδώ για εσένα έχουν λιγότερες από 300 θερμίδες!

Ποιο είναι το πιάτο που αγαπά τη σιλουέτα σου περισσότερο από κάθε άλλο; Ποια συνταγή είναι η πιο καλή ασπίδα για να αντέξεις το κρύο και να μην “την αρπάξεις;”! Ποιο φαγητό έχει την  ιδιότητα να συγκρατεί σε κάθε του κουταλιά όλα τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων; ΣΟΥΠΑ και καθάρισες… Είναι εύκολες, δεν χρειάζεται να είσαι Master Chef για να τις ετοιμάσεις και οι συνταγές που έχουμε επιλέξει εδώ για εσένα έχουν λιγότερες από 300 θερμίδες!

Πατάτα με πράσο, τοματόσουπα “μεταμορφωμένη” σε bloody mary, ξεχωριστός συνδυασμός κολοκύθας και μήλου, πανάλαφρη σούπα από κατακόκκινη πιπεριά Φλωρίνης και παραδοσιακός τραχανάς μαγειρεμένος με τρόπο που δεν έχεις ξαναδεί. Εσύ ποια λιγουρεύτηκες;

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΑΓΗ
src=https://www.tlife.gr/files/Image/Fitness/2013/DIATROFI/01/soup1.jpg

Diet Tip: Μια σούπα βοηθά να ελέγχεις το βάρος σου! Αν εντάξεις σούπα στο μενού της κουζίνας συστηματικά, μειώνεις τις θερμίδες που παίρνεις συνολικά και διατηρείς χαμηλά τον δείκτη μάζας σώματος (ΒΜΙ).

Δες περισσότερες προτάσεις στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε