Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Heidi Klum! Πώς έχασε τα 20 κιλά μετά την τελευταία της εγκυμοσύνη;

Πλησιάζει τα 40, έχει τέσσερα παιδιά και είναι θεά! Μετά την τελευταία της εγκυμοσύνη επέστρεψε στα φυσιλογικά της κιλά σε μόλις δύο μήνες χάνοντας 20 ολόκληρα κιλά!!! Πώς;

Πλησιάζει τα 40, έχει ήδη 4 υπέροχα παιδιά κι όμως… παραμένει φρέσκια, σέξι και αδύνατη όπως όταν την πρωτοσυνατήσαμε στις πασαρέλες. Η Heidi Klum είναι σίγουρα μοντέλο! Μοντέλο προς μίμηση για γυναίκες που θέλουν να διατηρούν τη σιλουέτα τους, χωρίς να το παρακάνουν. Άλλωστε όπως η ίδια αναφέρει, δεν θα ήθελε να μην έχει καθόλου λίπος επάνω της. Το “σκελετωμένο” πρόσωπο προσθέτει τουλάχιστον 5 με 10 χρόνια σε μια γυναίκα.

Διάβασε όλα τα fitness μυστικά της…

Τα μυστικά διατροφής της

“Είναι must για μένα να ξεκουράζομαι αρκετά και να τρώω υγιεινά. Προσπαθώ να πίνω τρία μεγάλα μπουκάλια με νερό κάθε μέρα. Δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά, κάτι που κάποιες φορές είναι σκληρό! Δίαιτες; Όχι για μένα!” σημειώνει η ίδια στην προσωπική της ιστοσελίδα.

Λατρεύει να τρώει σπιτικό φαγητό της μαμάς, αλλά και της γιαγιάς. “Η sauerkraut σούπα τα ‘σπάει’. Αλλά λατρεύω και την σούπα σπανάκι, τη σούπα από φασόλια και άλλες σπιτικές συνταγές. Α, να μην ξεχάσω τις λαχταριστές πατάτες της γιαγιάς Leni και την πατατοσαλάτα της. Για γλυκό, μαύρη γυκόριζα και παγωτό φουντούκι είναι μεταξύ των αγαπημένων μου” εξηγεί!

Βέβαια, κανείς δεν θα ξεχάσει τα ιστορικά της come back ύστερα από κάθε εγκυμοσύνη – 4 έχει μέχρι στιγμής – επιστρέφοντας στην πασαρέλα της Victoria’s Secret το ίδιο εντυπωσιακή και αδύνατη. Μετά την τελευταία της εγκυμοσύνη επέστρεψε στα φυσιλογικά της κιλά σε μόλις δύο μήνες χάνοντας 20 ολόκληρα κιλά.

Εκείνη την περίοδο των δύο μηνών, για να επιστρέψει στην δουλειά ακολουθούσε το παρακάτω πρόγραμμα…

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε