Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Hilary Duff! Η εγκυμοσύνη και ο αγώνας να επιστρέψει στα παλιά της ρούχα

Hilary Duff! Η εγκυμοσύνη και ο αγώνας να επιστρέψει στα παλιά της ρούχα

Όπως φαίνεται το 2012 ήταν χρονιά που άνετα θα μπορούσε να καταχωρηθεί ως “baby boom” στο Hollywood!

Μία από τις celebrity που έγιναν μανούλες είναι και η Hilary Duff. Η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια δεν είναι από τις περιπτώσεις που έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε μια βραδιά. Ποια είναι τα μυστικά της; Τι γυμναστική ακολούθησε; Έχουμε όλα τα fitness μυστικά που την οδήγησαν και πάλι στο skinny jean της!

Beauty Detox!!

Η διαδικασία της απώλειας βάρους μετά την εγκυμοσύνη ήταν επίπονη, αλλά αποκάλυψε στην Αμερικανή έναν άλλο τρόπο ζωής. Και για να ακριβολογούμε ακολούθησε τις διατροφικές συμβουλές της Kimberly Snyder.

Η διάσημη διαιτολόγος διατροφολόγος έχει εκδώσει ένα βιβλίο υγιεινής διατροφής με τίτλο “Beauty Detox Solution”, το οποίο στην ουσία προκρίνει μόνο βιολογικά προϊόντα και συνταγές που αγαπούν το σώμα και την ομορφιά.

“Λατρεύω τις πεντανόστιμες συνταγές της Kimberly. Είναι άλλωστε και η εμπνευστής του αγαπημένου μου χυμού, του Glowing Green Smoothie που πίνω κάθε πρωί” δηλώνει η Hilary που είναι μία μόνο από τους star του Hollywood που λατρεύουν τον συγκεκριμένο χυμό. Μέτρα λοιπόν επώνυμους… Drew Barrymore, Fergie, Channing Tatum είναι μερικοί μόνο από τους επώνυμους που ξυπνούν καθημερινά με το θαυματουργό χυμό.

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ. Κάνε κλικ στη φωτογραφία!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε