Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Hot! Tι να φορέσεις ανάλογα με το στιλ σου για να είσαι sexy…

Μία από τις πολλές επιθυμίες που έχουμε εμείς οι γυναίκες είναι φυσικά να είμαστε… sexy!!!!

Σήμερα αφήνω στην άκρη το κομμάτι της μόδας και μιλάω ως γυναίκα προς γυναίκα! Γιατί ωραία όλα αυτά που μας προτείνουν οι μόδιστροι, ωραία τα στιλάτα ρούχα αλλά πολλές φορές, σου μιλάω εμπειρικά, ο μεγάλος φανατισμός με το να ντύνεσαι με την τελευταία τάση, να κάνεις περίπλοκους συνδυασμούς και να δημιουργείς υπερπαραγωγές ντυσίματα δεν φέρνουν πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτό το φαινόμενο εξηγεί κι αυτό που υποστηρίζουν πολλοί άντρες πως οι γυναίκες πλέον ντύνονται για τις άλλες γυναίκες. Δηλαδή δεν σε ενδιαφέρει να σαγηνεύσεις τους άντρες αλλά να εντυπωσιάσεις τις άλλες εκεί έξω.

Αν και η συγκεκριμένη θεωρία δεν με βρίσκει σύμφωνη οφείλω να ομολογήσω πως επιτυχία στους άντρες δεν έρχεται με τα περίπλοκα αλλά με τα απλά. Όχι με τα συντηρητικά αλλά με τα sexy. Κι αν το αγόρι σου έχει μυστήριες απαιτήσεις και δεν μπορείς να διανοηθείς πως θα φορέσεις τσόκαρο σε συνδυασμό με φόρεμα σε έντονα χρώματα ή φόρμες με στρας σε  φούξια απόχρωση, θέλω να σου πω να μην πανικοβάλεσαι! Φόρεσέ τα στο σπίτι! Θα μου πεις στο σπίτι θα κυκλοφορώ με τακούνια; Ε, δεν γίνεται και στιλάτη να θέλεις να είσαι έξω και στο σπίτι να κυκλοφορείς με παντόφλες! Κάνε μία “θυσία” για την αγάπη σας!

Και όπως πολύ σωστά λέγεται ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει όταν κλείνουν οι πόρτες ενός σπιτιού. Τι γίνεται όμως όταν βγαίνει κανείς έξω εύκολα μπορείς να το μάθεις. Έτσι δεν θα αναλύσω το τί να φοράς στο σπίτι για να διατηρήσεις τη φλόγα της σχέσης δυνατή -αυτά είναι προσωπικά θέματα- θα αναλύσω τι να φορέσεις έξω ώστε και sexy να είσαι και να αρέσεις στα αγόρια και να μην χάνεις το στιλ σου.

Πριν ξεκινήσω να σου πω πως το τι κάνει κάποιον άνθρωπο να είναι sexy είναι τελείως υποκειμενικό αφού εξαρτάται από την ηλικία, το στιλ του καθενός, την αισθητική του και τον σωματότυπό του.

Και τι εννοώ με αυτό… Σε μία γυναίκα αρκετά μικρόσωμη ένα σκαφτό σορτσάκι μπορεί να την κάνει να μοιάσει με lolita και το αποτέλεσμα να παραμένει μοδάτο και χαριτωμένο. Σε αντίθεση με μία μεγαλόσωμη γυναίκα είτε ψηλή είτε με καμπύλες που αν το φορέσει θα εισπράξει χειροκροτήματα -όχι απαραίτητα θετικό. Στην δεύτερη περίπτωση είναι προκλητικό.

Σορτσάκια

Aπό αριστερά Dsquared, Gstar

To σορτσάκι λοιπόν είναι ένα από τα πιο sexy trends -κι όσο περίεργο κι αν ακούγεται είναι διαχρονικό! Πες μου ποιά γενιά δεν εκτίμησε την αξία του και δεν θεώρησε το σορτσάκι sexy; Ανεξάρτητα από το αν το φορούσαν έξω ή όχι, καμία!To σορτσάκι, εάν το επιτρέπει ο σωματότυπός σου μπορεί να φανεί η πιο μοιραία επιλογή σε ντύσιμο αφού αφήνει εκτεθιμένα τα πόδια σου, τονίζει τους γλουτούς και σε συνδυασμό με ψηλά παπούτσια είναι too sexy for words!

Το sexy έχει όμως κι αυτό τους κανόνες του. Γιατί αλλο το sexy κι άλλο το πρόστυχο -εκτός κι αν αυτό επιζητάς οπότε πάω πάσο και οι κανόνες δεν ισχύουν για σένα.

TIP: Εάν θέλεις να φορέσεις το σορτσάκι σου λοιπόν συνδύασέ το με κάτι μακριμάνικο και χυτό ώστε να ισοβαθμίσει το γυμνό του κάτω μέρους που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Δες περισσότερες ιδέες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε