Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Α. Δημητρίου μιλά στο TLIFE για τον αρραβώνα της κόρης της!

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η λαΐδη του ελληνικού τραγουδιού, η οποία αρραβώνιασε πριν από λίγες μέρες την κόρη της Όλγα.Φωτογραφίες από το πρόγραμμα της Lady με τον Λ. Πανταζή

Διπλή χαρά είχε η Άντζελα Δημητρίου την περασμένη Παρασκευή, η οποία αρραβώνιασε την μονάκριβη κορούλα της και έκανε έναρξη στο κέντρο που τραγουδά. Το TLIFE βρέθηκε στην πρεμιέρα της λαΐδης του λαίκού τραγουδιού και μίλησε με την Άντζελα, που έλαμπε από ευτυχία.

 
Η πρεμιέρα έγινε στο “Polis Star” και μαζί με την Άντζελα Δημητρίου εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής και ο Θέμης Αδαμαντίδης. Οι τρεις του τραγούδησαν μοναδικές επιτυχίες τους και ξεσήκωσαν τους θαμώνες του μαγαζιού, κρατώντας ζωντανό το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 
Η Άντζελα Δημητρίου ήταν ιδιαίτερα ανανεωμένη και χαρούμενη. Και πως να μην είναι άλλωστε, αφού λίγες ώρες νωρίτερα είχε αρραβωνιάσει την κόρη της Όλγα με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Μιλώντας, μάλιστα, στο TLIFE για τον αρραβώνα της κόρης της, η διάσημη τραγουδίστρια είπε το εξής: “Αισθάνομαι όπως μια μάνα που μπαίνει το παιδί της, επιτέλους στο σωστό δρόμο. Τον Φώτη τον ξέρω εδώ και τρία χρόνια, ζει μέσα στο σπίτι μου”.
 
Όσον αφορά το πότε θα γίνει ο γάμος του ζευγαριού, η ίδια ανέφερε το εξής: “Ο γάμος θα γίνει τον Ιούνιο. Η κόρη μου αιθάνεται πάρα πολύ ωραία και μου λέει ότι θέλει ένα παιδάκι γρήγορα”.
 
Το ζευγάρι είναι τρία χρόνια μαζί και ο αγαπημένος της Όλγας, αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία της μαμάς της, η οποία τον αγαπά σαν δικό της γιο.
 
Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα της Άντζελας Δημητρίου:


Ο Θέμης Αδαμαντίδης στη σκηνή!


Η Άντζελα Δημητρίου φορά μια πολύχρωμη τουαλέτα Fantasia από την collection Antonio Kampas!


Στο κέντρο βρέθηκε ο Γιώργος Κατσαρός με την κόρη του Κίρκη που αποχώρησε πρόσφατα από το X-Factor


Η Άντζελα Δημητρίου στο καμαρίνι της. Φορά μια μαύρη μεταξωτή τουαλέτα με Swarovsky από την collection Antonio Kampas! 


O Λευτέρης Πανταζής “ανάβει” το κέφι!

Ρεπορτάζ: Κική Τσολακίδη

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε