Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η Α. Νικολούλη μιλά στο TLIFE για το θρίλερ με την μάνα στη Θεσσαλονίκη!

Η Αγγελική Νικολούλη έφερε στη δημοσιότητα την εξαφάνιση της μάνας από τη Θεσσαλονίκη, της οποίας δολοφόνησαν τον σύντροφο. Η παρουσιάστρια μίλησε στο TLIFE για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Την υπόθεση της εξαφάνισης της Όλγας Παυλίδου, μητέρας ενός 5χρονου παιδιού έφερε στο φως η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Η γνωστή παρουσιάστρια μιλά στο TLIFE για τις εξελίξεις και τα συναισθήματα που προκάλεσε αυτό το θρίλερ. 

Ήταν μια πολύ έντονη εκπομπή, την οποία ξεκινήσαμε για να βοηθήσουμε την οικογένεια και να αναζητήσουμε την κοπέλα, χωρίς να ξέρουμε που θα φθάσουμε”, λέει συγκλονισμένη η Αγγελική Νικολούλη.
 

Η 31χρονη κοπέλα εξαφανίστηκε από το σπίτι της στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, στις 24 Αυγούστου 2009. Οι έρευνες της αστυνομίας ξεκίνησαν αμέσως, ενώ ο σύντροφος της και πατέρας του παιδιού της αρχίσε να ψάχνει μόνος του για στοιχεία. Δέκα μήνες αργότερα βρέθηκε άγρια δολοφονημένος, έξω από το Σιδηρόκαστρο Σερρών.

 
Ωστόσο, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία έχει βρεθεί το πτώμα μιας κοπέλας σε μια χαράδρα, στο δάσος του Σέιχ Σου. Η ιατροδικαστική εξέταση, έδειξε σε πρώτη φάση αρκετά κοινά στοιχεία με την αγνοούμενη μητέρα… Τον γρίφο αναμένεται να λύσει σε λίγες μέρες η εξέταση DNA.
 
Η Αγγελική Νικολούλη αναφέρει πως η δολοφονία του συντρόφου της κοπέλας, η οποία πιθανότατα σχετίζεται με την εξαφάνισή της, πρόσθεσε νέα στοιχεία στην υπόθεση. “Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ήρθε και η πληροφορία για το πτώμα στο Σέιχ Σου και υπήρξε έντονη αναστάτωση. Δεν θέλαμε να καταλάβει η οικογένειά της και οι συγγενείς πως μιλούσαμε για κάποιο πτώμα και προσπαθήσαμε να βρούμε την άκρη μ’ ένα διακριτικό τρόπο, ώστε να μην καταλάβει κανείς τίποτα”, υπογραμμίζει.
 
Η ίδια λέει πως τώρα περιμένουν τα αποτελέσματα της εξέτασης του DNA για να διαπιστωθεί αν τελικά το πτώμα είναι της μάνας που έχει εξαφανιστεί, καθώς υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες από την οικογένεια της, η οποία υποστηρίζει πως τα ρούχα του πτώματος δεν ταιριάζουν με τα ρούχα της αγνοούμενης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε