Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η. Αδάμου: “Ο έρωτας δεν χάνεται, δεν είναι κάτι που μπορείς να το παραμερίσεις”

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το Πανεπιστήμιο που πέρασε, για την συνεργασία της με τον τραγουδιστή από το συγκρότημα Μέλισσες, για το αν προλαβαίνει να ερωτευθεί αλλά και για το αν βιάζεται να γίνει γυναίκα…

Η Ήβη Αδάμου μίλησε στο περιοδικό “Down Town” για το Πανεπιστήμιο που πέρασε, για την συνεργασία της με τον τραγουδιστή από το συγκρότημα Μέλισσες, για το αν προλαβαίνει να ερωτευθεί αλλά και για το αν βιάζεται να γίνει γυναίκα!
 
Η γνωστή τραγουδίστρια πέρασε στην Κοινωνιολογία: “Έδωσα παγκύπριες εξετάσεις για να περάσω στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και τα πήγα πολύ καλά. Με το γενικό βαθμό περνάω. Απλώς περιμένω να έρθει η ώρα να συμπληρώσω την σχετική δήλωση για τη σχολή.”
 
Για τον Χρήστο Μάστορα, τον τραγουδιστή από το συγκρότημα Μέλισσες, με τον οποίο κάνει συναυλίες μαζί είπε: “Πρώτα απ’ όλα θέλω να σου πω ότι ο Χρήστος έχει υπέροχη φωνή, μία από τις αγαπημένες μου ελληνικές φωνές. Από εκεί και πέρα έχει επίσης και εξαιρετική τεχνική, τρομερό αφτί και έτσι μπορώ και μαθαίνω από αυτόν.”

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε