Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Adele βασίλισσα των Grammy 2012!

Η Adele βασίλισσα των Grammy 2012!
Με έξι υποψηφιότητες η Adele είναι για άλλη μια χρονιά η απόλυτη υποψήφια για τα Grammy 2012.
Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Grammy 2012 και βασίλισσα όπως λένε και τα ξένα ενημέρωσης είναι η…Adele.
 
Η υπέροχη φωνής της, παρά τα προβλήματα υγείας που είχε με τις φωνητικές τις χορδές, έχει μαγέψει όλο τον κόσμο και δικαιολογημένα έχει και τις περισσότερες υποψηφιότητες.
 
Ανάμεσα στις υποψηφιότητες είναι για τον καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς για το “21” και καλύτερος δίσκος της χρονιάς επίσης, αλλά και για καλύτερο τραγούδι της χρονιάς για το “Rolling in the Deep”.
 
Φυσικά αντίπαλες της θα είναι για άλλη μια φορά η… Lady Gaga, αν και δεν διαθέτει και την τέλεια φωνή όπως φυσικά και η Rihanna.
 
Οι ειδικοί αναμένουν να κερδίσει τουλάχιστον πέντε, με τα τρία από αυτά να είναι άλμπουμ, τραγούδι και δίσκος της χρονιάς, κάτι που τελευταία φορά έγινε από γυναίκα το 1971 με το Tapestry της Carole King.
 
Η Adele, από την πλευρά της, μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος, που ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου, έχει ήδη καταφέρει να ξεπεράσει με το Rolling In The Deep τα 5 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στις Ην. Πολιτείες, αριθμός ρεκόρ για Βρετανό, να έχει σίγουρο το τραγούδι της χρονιάς με την ίδια σύνθεση, αλλά και το άλμπουμ της χρονιάς με το 21, που θα την κάνει να είναι η πρώτη Βρετανίδα που το πετυχαίνει αυτό μετά τον George Michael και το Faith, από το 1988.
 
Το άλμπουμ της θα είναι το πρώτο από το 2005 και τα Massacre του 50 Cent και The Emancipation Of Mimi της Mariah Carey, που ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος, ενώ έχει ήδη το ρεκόρ με τις περισσότερες πωλήσεις σε μορφή Digital (1.400.000).
 
Η σύγκριση με καλλιτέχνες από το παρελθόν είναι βέβαια άδικη για τους παλαιότερους καλλιτέχνες, αλλά όμως είναι ενδεικτική για το μέγεθος της αποδοχής που έχει αυτή η νεαρή τραγουδίστρια από ένα κοινό που σε παγκόσμιο επίπεδο αναζητεί κάτι διαφορετικό από τις δεκάδες χορευτικές επιτυχίες που κυριαρχούν σε όλα τα μέσα και σταθερά απαξιώνουν όλο και περισσότερο τη σύγχρονη μουσική σκηνή και στρέφουν μικρούς και μεγάλους στο παρελθόν, όπου πολλοί ανακαλύπτουν για πρώτη φορά καλλιτέχνες που αγνοούσαν και σαφώς υπερτερούν σε πολλά σημεία σε σχέση με τους σύγχρονους.
 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε