Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Μερικά Σύννεφα 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η Αγγελική Ηλιάδη επανεκτελεί το κομμάτι της γιαγιάς της - Άκουσέ το!

Η Αγγελική Ηλιάδη επανεκτελεί το κομμάτι της γιαγιάς της - Άκουσέ το!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 28.11.2012 | 13:51

tlife

Μπορείς να μαντέψεις ποιο τραγούδι της Kαίτης Γκρέυ θα ακούσεις;

Το δεύτερο κομμάτι από τα τρία που εμπεριέχονται στο CD Single της Αγγελικής Ηλιάδη, "Τραυματισμένε μου έρωτα", χαίρει τεράστιας συναισθηματικής αξίας, όχι μόνο για την ίδια την Αγγελική αλλά και για το ελληνικό κοινό, αφού ερμηνεύτηκε πρώτη φορά το 1993 από την μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια και αγαπημένη γιαγιά της Αγγελικής, Καίτη Γκρέυ!

Πρόκειται φυσικά για το διαχρονικό και γεμάτο πάθος “Μια Γυναίκα Μόνο Ξέρει” σε μουσική των Εκείνος και Εκείνος μέσα από μια νέα σημερινή παραγωγή του Μάριου Ψιμόπουλου που σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις!  

Άκουσέ το τραγούδι στο TLIFE

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Αγγελική Ηλιάδη: Έτσι καληνυχτίζει τους γιους της όταν είναι στη δουλειά! Αγγελική Ηλιάδη: Έτσι καληνυχτίζει τους γιους της όταν είναι στη δουλειά!
  2. Αγγελική Δαλιάνη - Μάνος Παπαγιάννης: Ταξίδι στην Αμερική με την κόρη τους [pics] Αγγελική Δαλιάνη - Μάνος Παπαγιάννης: Ταξίδι στην Αμερική με την κόρη τους [pics]
  3. Αγγελική Ηλιάδη - Σάββας Γκέντσογλου: Το ταξίδι τους στο Λονδίνο και το βίντεο με τον αξιολάτρευτο γιο τους! Αγγελική Ηλιάδη - Σάββας Γκέντσογλου: Το ταξίδι τους στο Λονδίνο και το βίντεο με τον αξιολάτρευτο γιο τους!