Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η "Αμαλία" από τα "Μυστικά της Εδέμ" μιλά στο TLIFE!

Η `Αμαλία` από τα `Μυστικά της Εδέμ` μιλά στο TLIFE!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 03.11.2010 | 14:55
Πρώτη δημοσίευση: 03.11.2010 | 14:55

tlife

Η Βάνα Πεφάνη μιλά στο TLIFE για το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Mega "Μυστικά της Εδέμ", τα γυρίσματα και τον έρωτα!

Για το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Τα Μυστικά της Εδέμ”, τα γυρίσματα και τις εξελίξεις μίλησε η Βάνα Πεφάνη στο TLIFE.

H γνωστή ηθοποιός υποδύεται στη σειρά την “Αμαλία”, μια γυναίκα που αγαπά παθολογικά τον άντρα της (Δάνη Κατρανίδη) και την κόρη της Μελίτα. Η Αμαλία είναι ένας πολύπλοκος χαρακτήρας με καλή καρδιά, που μπορεί, όμως να φθάσει στα άκρα για την οικογένειά της.

 Τι λέει όμως η πρωταγωνίστρια για το ρόλο που ενσαρκώνει;

“Η Αμαλία ξεκίνησε πολύ cool στη σειρά. Ήταν μια αφοσιωμένη σύζυγος και μάνα, αλλά όσο προχωρά η πλοκή είδαμε να μπαίνουν κάποια νέα στοιχεία πολύ ενδιαφέροντα, που δίνουν μια πιο δυναμική διάσταση στο ρόλο”, δηλώνει η Βάνα Πεφάνη. Παράλληλα, η ίδια αναφέρει πως δεν έχει κοινά στοιχεία με την ηρωίδα που υποδύεται και αυτό είναι που της αρέσει σ' αυτόν το ρόλο. “Χαίρομαι που υποδύομαι την Αμαλία. Μου αρέσει πολύ ο ρόλος της. Δεν έχω κοινά στοιχεία με την ηρωίδα και αυτό είναι που μου αρέσει περισσότερο”, λέει και προσθέτει ότι το μόνο κοινό που θα μπορούσε να πει πως έχει είναι ο αυτοσαρκασμός.
 
“Η Αμαλία δεν είναι ένας κακός χαρακτήρας. Στην αρχή την είδαμε να κάνει κάποιες μηχανοραφίες και να μπερδεύεται στη σχέση της κόρης της με τον Μάνο, αλλά τώρα έχει ηρεμήσει”, υπογραμμίζει η γνωστή ηθοποιός. Παρόλα αυτά, για την Βάνα Πεφάνη, το αδύναμο στοιχείο της Αμαλίας είναι ο άντρας της και τα παιδιά της.
 
Για τις εξελίξεις της σειρά, η ίδια αποκαλύπτει πως για ακόμη μια φορά μπερδεύεται στις ζωές των αγαπημένων της προσώπων και προσπαθεί να πείσει τον Πέτρο Ρούσσο να μην μπλεχτεί στη δικαστική διαμάχη και να μην σκαλίσει το παρελθόν. ”Η Αμαλία πάντα υπερασπίζεται τον άντρα της και προσπαθεί να τον βοηθήσει”, σημειώνει.
 
Όσον αφορά τις ακραίες αντιδράσεις της Αμαλίας και το αν η ίδια θα έκανε κάτι αντίστοιχο στην προσωπική της ζωή, η Βάνα Πεφάνη απαντά το εξής: “Σε καμιά περίπτωση δεν θα αντιδρούσε όπως η Αμαλία στην προσωπική μου ζωή” και προσθέτει πως στο ενδεχόμενο της απιστίας, η ίδια θα αποχωρούσε. “Θα αποχωρούσα αξιοπρεπώς στο ενδεχόμενο μιας απιστίας. Δεν θα έκανα ό,τι κάνει η Αμαλία”.

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο