Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η Αμαρυλλίς αποκαλύπτει πως έχασε 9 κιλά σε δυο μήνες!

Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράζεται τα μυστικά της διατροφής της…

Είναι σέξι, όμορφη και λαμπερή. Ο λόγος για την Αμαρυλλίς, την τραγουδίστρια που έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψή της εμφάνιση και το καλογυμνασμένο σώμα της. Η ίδια μίλησε για τη διατροφή της, το πέρασμα του χρόνου και τις πρώτες ρυτίδες.

 
“Ο χρόνος που περνάει είναι σίγουρα φίλος. Αν τον δεις ως εχθρό, θα γίνει εχθρός. Σημασία έχει πάνω απ’ όλα όσο μεγαλώνεις να αγαπάς τον εαυτό σου”, είπε σε συνέντευξη της στο “ΟΚ!”, αναφέροντας ότι προς το παρόν έχει τις ρυτίδες έκφρασης, ο οποίες όμως, δεν την αγχώνουν καθόλου.
 
Η ίδια αποκάλυψε πως για μια περίοδο είχε εγκαταλείψει το γυμναστήριο και είχε πάρει παραπάνω βάρος, αλλά με σωστή διατροφή και εντατική γυμναστική κατάφερε να χάσει 9 κιλά μέσα σε δυο μήνες. “Δεν ήμουν ποτέ υπερ της εξαντλητικής δίαιτας και δεν έχω πάρει χάπια αδυνατίσματος. Είμαι της άποψης ότι το καλύτερο είναι να χάνεις αργά τα κιλά που θέλεις”, δήλωσε.
 
Όσον αφορά τη διατροφή της, η γνωστή τραγουδίστρια είπε: “Είμαι υπέρ των τακτικών γευμάτων. Άλλωστε ο μεταβολισμός για να λειτουργεί σωστά και να κάνει καύσεις πρέπει να τρέφεται σωστά” και συμβούλευσε τις γυναίκες πως για να διαπιστώσουν ότι έχασαν βάρος είναι προτιμότερο να μετράνε τους πόντους του σώματός τους.
 
Ωστόσο, όπως είχε αποκαλύψει η Αμαρυλλίς στο TLIFE το πιο σημαντικό για εκείνη είναι να έχει καλή ψυχολογία. “Το άγχος δεν βοηθάει. Δημιουργεί κατακράτηση, δεν χάνεις κιλά! Πρέπει να είμαστε θετικοί και να σκεφτόμαστε αισιόδοξα όταν θα μπούμε σε μια διαδικασία να χάσουμε κιλά”, είχε δηλώσει.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε