Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η Άννα Βίσση πατάει γκάζι στο Lav! Το TLIFE στην παρουσίαση του προγράμματος

Η Άννα Βίσση πατάει γκάζι στο Lav! Το TLIFE στην παρουσίαση του προγράμματος

Η αγαπημένη σου τραγουδίστρια μας έδωσε μία μικρή γεύση από το τι θα δούμε το χειμώνα…

H Άννα Βίσση φέτος μας υποδέχεται με τρελή διάθεση για clubbing στο KENTRO ATHINON που μετονομάζεται σε LAV. Το πιο θεαματικό, ηλεκτρισμένο και αγαπησιάρικο show της Αθήνας έρχεται στις 26 Οκτωβρίου!

Η αγαπημένη σου τραγουδίστρια μας έδωσε μία μικρή γεύση από το τι θα δούμε το χειμώνα σήμερα στην παρουσίαση του προγράμματος.

Η Άννα θα παρουσιάσει την καινούργια της μουσική παράσταση για την τρέλα του έρωτα, την απάτη του έρωτα, τα μικρά εγκλήματα και τα μαγικά του κόλπα. Με αγαπημένα ρεπερτόρια, νέα τραγούδια και παλιά αισθήματα που κρατούν για πάντα…

Μαζί της η νεαρή Demy , το ποπ κορίτσι που σάρωσε φέτος τα βραβεία στα MAD Video Music Awards (καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια, καλύτερο hip hop videoclip και καλύτερο ντουέτο – συνεργασία) και έρχεται να προσθέσει τη χαρά και το πάθος της στο “LAV”- ly σχήμα του χειμώνα.

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι Θεσσαλονικείς My excuse,τη δυνατή μπάντα με την επιτυχία “Is it over now”, που κρατάνε τον κόσμο όρθιο μέσα στο ροκ πλανήτη τους και επιστρέφουν από περιοδεία και ηχογραφήσεις στις ΗΠΑ με ξεσηκωτικές διασκευές, από rock μέχρι house και r’n’b αλλά και με το νέο τους single “Silent revolution”.

Η ξεχωριστή πρόταση του φετινού show, κρατάει λύρα και έρχεται από την Κρήτη: Ο γνωστός σε όλους Νίκος Ζωιδάκης, ο κρητικός προφέσορας της αυτοσχέδιας μαντινάδας και δεξιοτέχνης της λύρας, σε μια ανατρεπτική εμφάνιση που περιλαμβάνει από παθιασμένες μαντινάδες, σούστες και ριζίτικα μέχρι και κέλτικα σόλα, υπόσχεται να ενώσει τον κόσμο του LAV και να στείλει τον ένα στην αγκαλιά του άλλου!

Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε