Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Η C. Middleton περνά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χωρίς τον William

Μόνη της θα γιορτάσει την ημέρα των ερωτευμένων η Δούκισσα του Cambridge…

Μπορεί η Catherine Middleton και William να είναι εδώ και λίγους μήνες παντρεμένοι, αλλά όπως φαίνεται το πριγκιπικό ζευγάρι δεν θα γιορτάσει μαζί την ημέρα των ερωτευμένων. Παρόλο που οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι, οι βασιλικές τους υποχρεώσεις τους χώρισαν μια τέτοια μέρα.

 

Η Δούκισσα του Cambridge πρέπει σήμερα να μείνει στο Liverpool και να παραβρέθει σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, κάτι που συνηθίζει τον τελευταίο καιρό και την εκφράζει πολύ. Πριν λίγες μέρες, άλλωστε, η όμορφη Catherine έκανε την πρώτη της σόλο εμφάνιση σε μια ιδιωτική προβολή της νέας έκθεσης της Νational Portrait Gallery. Ωστόσο, την ίδια στιγμή ο πρίγκιππας William βρίσκεται στις Νήσους Φόκλαντ για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

 

Το ζευγάρι, πάντως, μπορεί να μην είναι μαζί του Αγίου Βαλεντίνου αλλά περνάει μια πολύ όμορφη περίοδο και είναι πιο ευτυχισμένο από πότε…

Αξίζει να αναφέρουμε, όμως, ότι η Catherine πήρε πολλά δώρα, λουλούδια και γλυκά  σήμερα από τους λιλιπούτειους θαυμαστές της. Ανάμεσά τους, μάλιστα, ήταν και ο μικρός Jaqson Johnston-Lynch που έγινε για σήμερα ο “Βαλεντίνος” της.

Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε