Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Δ. Αιγινίτη στο TLIFE: “Μέχρι να δω τα μαλλιά μου πήγα να πάθω 10 εγκεφαλικά!”

Όποια γυναίκα μπορεί να κάνει μια τόσο τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της, μπορεί να κάνει τα πάντα!

Όταν βλέπεις μια μελαχρινή να μεταμορφώνεται σε ξανθιά η πρώτη αντίδραση είναι μοιραία να χρειάζεσαι τον χρόνο σου μέχρι να συνηθίσεις την νέα εικόνα. Αυτός είναι ο δικός μου κανόνας ο οποίος βρήκε πρόσφατα την εξαίρεσή του στο πρόσωπο, ή καλύτερα για να ακριβολογώ, στα μαλλιά της Δήμητρας Αιγινίτη. Γιατί ξεφυλλίζοντας το τελευταίο Down Town με το ολοκαίνουριο look της Δήμητρας ήταν σαν να το έβλεπα χρόνια πάνω της.

“Μεχρι να δω το αποτέλεσμα πήγα να πάθω δέκα εγκεφαλικά” μου είπε… Αυτά και πολλά ακόμη beauty confenssions από την όμορφη Δήμητρα Αιγινίτη. Γιατί τελικά, η ομορφιά ευνοεί τις τολμηρές! 
Έτσι κι αλλιώς κάνω συνεχώς αλλαγές στα μαλλιά μου! Όσο για την τωρινή αλλαγή μέχρι να δω το αποτέλεσμα, να σου πω την αλήθεια, πήγα να πάθω 10 εγκεφαλικά γιατί ήταν ρίσκο, με την έννοια ότι έχω σκουρόχρωμη επιδερμίδα οπότε το ξανθό θα μπορούσε να είναι πολύ ξένο πάνω μου. Πιστεύω όμως οτι τελικά το αποτέλεσμα ήταν ΟΚ. Εμενα, πάντως, μου άρεσε και γενικά έχω πάρει θετικές γνώμες, οπότε αυτό με κάνει να αισθάνομαι όμορφα. Όσον αφορά στο ποιος μου έκανε την αλλαγή αυτή, επέλεξα να πάω σ’ένα συνοικιακό κομμωτήριο, σε μια πολύ καλή μου φίλη.

Ποιο είναι αυτό το ένα καλλυντικό που δεν λείπει ποτέ από την τσάντα σου;

 Ενυδατική κρέμα!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε