Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Η Δ. Μοιραράκη αποκάλυψε στην Τατιάνα πως έχασε 10 κιλά!

Η βασίλισσα των χαλιών μίλησε για όλα στην Τατιάνα

Η Δέσποινα Μοιραράκη, σημερινή καλεσμένη στην εκπομπή ”Αξίζει να το ζεις”, αποκάλυψε τους τρόπους με τους οποίους έχασε 10 κιλά και παραδέχτηκε πως γυμνάζεται αρκετά, αλλά έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα γλυκά… ”Τρώω πολλά γλυκά, γιατί μ’ αρέσουν. Οπωσδήποτε έτρωγα κάθε μέρα ένα γλυκό, πριν ξεκινήσω διατροφή, έστω και κουταλιού. Το βράδυ ειδικά μετά τη δουλειά… (γέλια) Να τρως ένα γλυκό είναι λίγο, εγώ όμως δεν πρόσεχα… Τώρα όμως, έχω να φάω γλυκό 3 μήνες”, είπε η ίδια χαρακτηριστικά, μιας και όπως τόνισε στη συνέχεια ”αν βάλει στη ζωή της στόχο για κάτι, δεν βγαίνει από το πρόγραμμά της με τίποτα.”

                                      Η πολυτάραχη ζωή της

”Είχα πολυτάραχη ζωή, με πολύ πίκρα, θλίψη, στεναχώριες, πόνο, λίγο χαμόγελο, λίγη ευτυχία… Δύναμη όμως, τεράστια. Έχω τεράστια δύναμη βούλησης, με παραδέχομαι γι’ αυτό. (γέλια)…”

Δες το βίντεο, με την Δέσποινα να μιλά για την ζωή της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν, καθώς και για την ζωή της σήμερα, που όπως είπε ”τώρα ξεκινάει από την αρχή”, δίπλα στον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη.

Διάβεσε εδώ περισσότερα

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε