Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η Δ. Μοιραράκη μίλησε για τον γάμο της!

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε για τον μυστικό γάμο της και το ταξίδι του μέλιτος.

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε για τον μυστικό γάμο της, τον σύντροφό της και το ταξίδι του μέλιτος.

Λίγες μέρες αφότου γύρισε, από το ολιγοήμερο ταξίδι του μέλιτος που έκανε με τον σύντροφό της στην Ευρώπη, μίλησε για την ημέρα του γάμου και τα συναισθήματά της. ”Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να παντρευτώ για δεύτερη φορά, δεν το είχα σχεδιάσει, ούτε το είχα προετοιμάσει. Επειδή την πρώτη φορά που παντρεύτηκα ήμουν πάρα πολύ μικρή, τον γάμο δεν τον ευχαριστήθηκα πολύ, είχε και αρκετές δύσκολες στιγμές. Τώρα έχω περισσότερη ωριμότητα, είναι διαφορετικές και οι συνθήκες”, αποκάλυψε στο Super Star.

Μιλώντας για τον Γιώργο Ντάβλα, παραδέχτηκε ότι είναι πραγματικά φίλος της και αγαπάει πολύ την οικογένειά της. Περίπου 30-40 άτομα ήταν στο δημαρχείο το βράδυ της τελετής, γιατί επέλεξαν να γίνει σε στενό κύκλο, ύστερα από το οποίο ακολούθησε ένα ωραίο γλέντι.

”Ο Γιώργος σχεδίασε κι έγραψε ένα ποήμα, που δεν μπορώ να σας περιγράψω. Μετά τη συγκίνηση στο δημαρχείο, πήγαμε σπίτι, όπου διάβασε το ποίημα μετά μουσικής, κάτι που μ’ έκανε να χαλαρώσω αρκετά”, ανέφερε η ”βασίλισσα των χαλιών”.

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας: ”Βέρα θα φορέσουμε στον θρησκευτικό γάμο, το καλοκαίρι. Ο πολιτικός είναι καθαρά μια διοικητική πράξη. Μετά τον γάμο δεν άλλαξε κάτι στη ζωή μας. Ζούμε από την αρχή κάτω από την ίδια στέγη”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε