Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Δέσποινα Καμπούρη μιλά για την κορούλα της!

H Δέσποινα που τώρα πια κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μιλά για τη μητρότητα!

Η γλυκειά παρουσιάστρια, Δέσποινα Καμπούρη, μια γυναίκα που όπως έχει δηλώσει νιώθει γεμάτη και χορτασμένη, στις 10 Αυγούστου έφερε στον κόσμο την κορούλα της. Όλο αυτό το διάστημα, περίμενε μ’ ανυπομονησία το μεγάλο γεγονός και από τη στιγμή που κράτησε στα χέρια της το αγγελούδι της, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ δεν σταματά λεπτό να τη χαζεύει και να μιλά για εκείνη!

Η Δέσποινα λοιπόν, που για τη φετινή της εορτή πήρε το καλύτερο και το ομορφότερο δώρο που θα μπορούσε να της προσφέρει η ζωή και η οποία, όλο αυτό το διάστημα απολαμβάνει τη μητρότητα, δεν λείπει στιγμή από το πλευρό της κορούλας της και δεν σταματά να μιλά για εκείνη, μιας και της έχει πάρει τα μυαλά!

Σήμερα, μάλιστα, η ίδια έγραψε στο Twitter της, κατά τη διάρκεια συνομιλιών της με τους διαδικτυακούς της φίλους, ότι εκείνη, με τα μάτια της, την βρίσκει ομορφούλα. ”Αλλάζουν συνέχεια όμως, τα μωρά, γι’ αυτό κρατάω μικρό καλάθι”, συμπλήρωσε λίγο μετά.

Επιπλέον, η μαμά Δέσποινα, που από ό,τι φαίνεται θα την κακομάθει την μικρή, δεν χορταίνει να την κοιτάει, να τη μυρίζει, να την κρατάει στην αγκαλιά της, να ακούει την αναπνοή της και να την νανουρίζει. Μάλιστα, η μπέμπα, που θα ονομαστεί Έλενα, δεν την κουράζει καθόλου, μιας και είναι πολύ ήρεμη και ήσυχη, ενώ τα βράδια ξυπνάει μία φορά, άντε δύο το πολύ.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε