Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτει ποιος την παρενόχλησε σεξουαλικά!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλά με αφορμή το “Κορίτσι πράμα” για την αντιμετώπιση που είχε στο παρελθόν ως γυναίκα.

“Λίγο καιρό πριν ξεκινήσω το τραγούδι εργαζόμουν ως γραμματέας. Κάποια μέρα λοιπόν, μου την “έπεσε” το αφεντικό μου. Κυριολεκτικα. Σοκαρίστικα αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου και του έδωσα να καταλάβει με ποια είχε να κάνει”, δηλώνει η Δέσποινα Βανδή σε μία αποκαλυπτική συνέντευξή της στην Real Life

Η Δέσποινα Βανδή έχει αναφέρει και στο παρελθόν στο πλατό της εκπομπής Κους Κους ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Σχολιάζοντας πόσο δύσκολο είναι να είσαι γυναίκα στη σημερινή εποχή και με αφορμή τη νέα μεγάλη της επιτυχία “Κορίτσι πράμα”, είχε αναφέρει ότι οι γυναίκες αντιμετωπίζονται με προκατάληψη. Η ίδια συμβουλεύει κάθε κοπέλα να ενεργήσει δυναμικά αν βρεθεί σε παρόμοια θέση: “Θέλω να πω στις γυναίκες αν τους συμβεί κάτι παρόμοιο να το καταγγείλουν. Να ενεργήσουν δυναμικά. Με τα “όχι” χτίζονται καριέρες.”

Όσον  αφορά την σχέση με τον άντρα της, τον Ντέμη Νικολαΐδη η Δέσποινα αναφέρει: “Η σχέση μου με τον Ντέμη έχει αλλάξει μορφή, έχει μετουσιωθεί σε κάτι πιο έντονο. Μην ξεχνάς ότι είμαστε δύο άνθρωποι που έχουν κάνει και δύο παιδιά… Ο έρωτας υπάρχει. Αυτό που δεν υπάρχει πια είναι το πάθος το παρορμητικό, των πρώτων έξι μηνών…”

Διαβάστε επίσης:Δ.Βανδή:”Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε