Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Ε. Αδάμ στο TLIFE για την οικογένειά της, την τηλεόραση και για το πώς βιώνει την οικονομική κρίση!

Η Εύη Αδάμ μίλησε στο TLIFE για την δουλειά, την τηλεόραση, την οικονομική κρίση και την οικογένεια, αλλά και για τα σχέδια των Χριστουγέννων.

Η Εύη Αδάμ μίλησε στο TLIFE για την δουλειά της, την τηλεόραση, την οικονομική κρίση και την οικογένεια. Τηλεφωνώντας της, την πετύχαμε στο σπίτι της να διαβάζει την μεγάλη κόρη της για το μάθημα των γαλλικών. Η μικρή κόρη όπως μας είπε μαθαίνει γερμανικά, προτιμάει τη γλώσσα που ξέρει καλύτερα η μαμά της αν και μια χαρά ακούσαμε την Εύη να μιλάει και τα γαλλικά…

Σε στενοχωρεί που δεν κάνεις κάτι αυτή την περίοδο στην τηλεόραση; “Δεν μπορούμε να είμαστε πάντα παντού… Ειδικά αυτές τις εποχές που δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει τον κόπο. Εγώ αυτή την περίοδο έχω μια καταπληκτική συνεργασία με ένα ιατρικό κέντρο αισθητική, κάνω τις παρουσιάσεις μου, κανω κάποια project με τα γερμανικά μου – κάποιες μταφράσεις- για ένα λεύκωμα που ετοιμάζεται για το Άουσβιτς… Η βασική δουλειά μου είναι τα παιδιά μου κι ευτυχώς δεν χρειάζεται να “κλαίω τη μοίρα μου” για τα προβλήματα των καιρών. Η τηλεόραση είναι ένα επικοινωνιακό μέσο και θα μπορούσε να τρομερά ενημερωτική κι εκπαιδευτική. Αν σκεφτούμε ότι σε κάθε σπίτι υπάρχει από μία τηλεόραση για παρέα, ο καθένας θα μπορούσε να διδαχτεί πολλά πράγματα από εκείνη. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να είναι και σ’ένα επίπεδο και με τη φοβερή κιτρινίλα που έχει τώρα, αυτό δεν γίνεται. Θα πρέπει να εξυπηρετούνται όλα μέσα από την τηλεόραση, σωστά. Και η ψυχαγωγία και η ενημέρωση… Σε όλα να υπάρχει σωστή ισορροπία. Αυτή την περίοδο θεωρώ ότι η ενημέρωση είναι ελλειπής. Αν τη συγκρίνουμε με τα υπόλοιπα δελτία της Ευρώπης… Εμείς βγάζουμε σε όλα τα δελτία πολλά παράθυρα και να μιλάνε όλοι μαζί! Δεν καταλαβαίνεις τίποτα!”

Διάβασε τι λέει στο TLIFE για τον Λάμπη Λιβιεράτο και τις κόρες της

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε