Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Έλ. Ράπτη μιλά για όλα στο TLIFE και δηλώνει: Ο έρωτας ενοχοποιείται γενικώς για πολλά!

Η Έλενα Ράπτη μιλά στο TLIFE για την πολιτική, την κρίση, τον έρωτα και την οικογένεια!

Η Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και Γραμματέας Εθελοντισμού της ΝΔ, Έλενα Ράπτη μίλησε στο TLIFE για την πολιτική, την οικονομική κρίση, τον έρωτα και την οικογένεια!

Η Έλενα κεντρίζει το ενδιαφέρον χρόνια τώρα όχι μόνο για την πορεία της στην πολιτική αλλά και για την προσωπική της ζωή. Είναι ωραίο και διαφορετικό από τα τετριμμένα άλλωστε μία όμορφη και δυναμική γυναικεία παρουσία στον χώρο του κοινοβουλίου…

H μόνη από τις σχέσεις της που έχει γίνει γνωστή είναι αυτή με τον Γιάννη Μαρακάκη. Βέβαια υπήρξαν κάποια σκαμπανευάσματα αλλά τα τελευταία δημοσιεύματα τους θέλουν και πάλι μαζί. Πρόσφατα μάλιστα πέρασαν ένα τετραήμερο μαζί στα Χανιά όπου η όμορφη βουλευτής ήταν καλεσμένη από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε εκδήλωση με θέμα το νέο νόμο για τις μεταμοσχεύσεις και τη δωρεά οργάνων.

Άνθρωπος μάλιστα από το περιβάλλον του ζευγαριού είπε πως δεν θα αργήσει να έρθει και το ευχάριστο νέο του γάμου!

H ίδια ωστόσο είναι λακωνική πάντα σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της. Ποια είναι όμως η αποψή της  για το γάμο και τα παιδιά; Τι δηλώνει για τον έρωτα; Τι σημαίνει η πολιτική για εκείνη; Η Έλενα Ράπτη μίλησε για όλα στο TLIFE!

Η Ελλάδα μπορεί να πει κανείς πως βρίσκεται σε μία από τις χειρότερες περιόδους της, των τελευταίων χρόνων. Πόσο σύντομα πιστεύεις ότι μπορεί να αλλάξει αυτό και ποια είναι η λύση;

“Είμαστε πράγματι σε μια βαθιά κρίση, οικονομική, που εξελίσσεται σε κοινωνική. Κάθε μέρα που περνάει τα δεδομένα επιδεινώνονται. Οι χειρισμοί αποδείχθηκαν μέχρι σήμερα λανθασμένοι τόσο στο επίπεδο των κυβερνητικών πρωτοβουλιών όσο και στη συνολική ευρωπαϊκή διαχείριση του ζητήματος. Ασφαλώς υπάρχει λύση. Όμως πλέον οι λύσεις και οι αποφάσεις χρειάζεται να γίνουν πιο δίκαιες, πιο αποτελεσματικές και πολύ πιο άμεσες.

Το σχέδιο διάσωσης της χώρας είναι ελλειμματικό σε όλες του τις διαστάσεις και δε διορθώνεται με συμβατικούς τρόπους, με μέτρα και πρακτικές που ωθούν πολίτες και επιχειρήσεις στην απόγνωση και υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας. Το χρέος δεν είναι διαχειρίσιμο με αυτούς τους όρους και συνεπώς η λύση είναι στην επαναδιαπραγμάτευσή του με τρόπο που να δίνει προοπτική στη χώρα.”

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε