Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η Ελ. Ράπτη στο TLIFE για την πολιτική, τις επιθέσεις που έχει δεχθεί και τα όνειρά της για οικογένεια!

Είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα που σίγουρα σου τραβάει την προσοχή. Δεν είναι όμως μόνο η εξωτερική της εμφάνιση που εντυπωσιάζει αλλά και η προσωπικότητά της.

Είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα που σίγουρα σου τραβάει την προσοχή. Δεν είναι όμως μόνο η εξωτερική της εμφάνιση που εντυπωσιάζει αλλά και η προσωπικότητά της.

Η Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και Γραμματέας Εθελοντισμού της ΝΔ, Έλενα Ράπτη είναι από τα πρόσωπα που μας έχουν απασχολήσει πολύ. Πολλές φορές τα μέσα έχουν ασχοληθεί με την προσωπική της ζωή, ίσως και με άκομψο τρόπο, όμως εκείνη είναι σταθερά προσηλωμένη στους στόχους της.

Μια γυναίκα που αγγίζει με την ευαισθησία της όλα τα κοινωνικά θέματα, που δεν επαναπαύεται και έχει πολλά να πει και να δώσει. Η όμορφη βουλευτής μίλησε στο TLIFE για το τρίτο πτυχίο της, για την καριέρα της στην πολιτική, την οικονομική κρίση αλλά και τα όνειρά της για το μέλλον.

Μετά τις σπουδές στην Ψυχολογία και το μεταπτυχιακό Διοίκησης Επιχειρήσεων, αποκτήσατε κι ένα πτυχίο στον Ελληνικό Πολιτισμό. Θεωρείτε ότι η γνώση είναι δύναμη;

Ασφαλώς η γνώση είναι δύναμη. Είναι όμως και κινητήρια δύναμη για να εξελίσσεσαι, μελετώντας και μαθαίνοντας. Εγώ νιώθω αυτή την ανάγκη. Πείτε πως είναι ένα δώρο στον εαυτό μου. Σκοπός μου είναι να συνεχίσω με επιπλέον σπουδές στο μέλλον όταν ο χρόνος και οι υποχρεώσεις μου το επιτρέψουν. Θέλω όμως να προσθέσω κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό. Πως όση γνώση κι αν αποκτήσει ένας άνθρωπος αν δεν αποκτήσει αυτογνωσία είναι σαν να μην έμαθε τίποτα.

Το γεγονός ότι έχετε μία όμορφη εξωτερική εμφάνιση σας κάνει να θέλετε ακόμα πιο έντονα να αποδείξετε ότι είστε και ικανή;

Δε σας κρύβω πως στην αρχή της πορείας μου, αισθανόμουν ότι έπρεπε καθημερινά να αποδεικνύω πως οι πολίτες με επέλεξαν γιατί επένδυσαν προσδοκίες σε ένα νέο άνθρωπο. Αυτό γιατί κάποιοι πίστευαν πως η εμφάνιση ήταν αρκετή για να ανοίξει τις πόρτες της πολιτικής. Δε νομίζω πως πλέον υπάρχουν πολίτες που συνεχίζουν να το πιστεύουν. Σε κάθε περίπτωση αυτό που αποδεικνύω καθημερινά είναι πως τιμώ τη σχέση εμπιστοσύνης που έχτισα με τον κόσμο.

Δες όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE για τις κριτικές και τις επιθέσεις που έχει δεχτεί και δες φωτογραφίες από την αποφοίτησή της

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε