Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τα συναισθήματά της!

ΦΩΤΟ TL!IFE

Όσα είπε η παρουσιάστρια μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες για την ψυχολογία της και την δύναμη που αντλεί.

Η Ελένη Μενεγάκη, παρά τα όσα έγιναν με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, δεν θα μπορούσε να μην παρευρεθεί στον γάμο του στενού της συνεργάτη αλλά και επί πολλά χρόνια φίλου της, Γρηγόρη Γκουντάρα. 

Φορώντας ένα φούξια, καλοκαιρινό φόρεμα, συνδυασμένο με άσπρα ψηλοτάκουνα πέδηλα και χρυσή τσάντα, έφτασε χαμογελαστή στον Ιερό ναό Αγίας Σοφίας του Νέου Ψυχικού. Μαζί της, ήταν η μητέρα της και ο πολυαγαπημένος της γιος, Άγγελος, τον οποίο θέλησε να προστατέψει ζητώντας από τους δημοσιογράφους να μη κάνουν ερωτήσεις γύρω από την προσωπική της ζωή. 

“Ούτε εγώ ξέρω πια από που αντλώ δύναμη, τα έχω χάσει και εγώ με τον εαυτό μου” δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής TV Weekend η όμορφη παρουσιάστρια. “Η ζωή από μόνη της σε εκπλήσσει κάθε μέρα και πράγματα που νομίζεις ότι μπορείς ή δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις, τελικά μπορεί να γίνει αυτό που δεν περιμένεις. Έτσι λοιπόν κι εγώ εκεί που νομίζω ότι μέχρι εκεί τα καταφέρνω παραπάνω δεν πάει, βλέπω ότι όλα μπορεί να τα κάνει κανείς, αρκεί να πιστεύει κάπου  Όλα μπορεί να τα κάνει κανείς, αρκεί να πιστεύει κάπου”, συνέχισε η Ελένη.

Η ψυχολογική της κατάσταση είναι κάποιες μέρες πολύ καλή, κάποιες ουδέτερη και υπάρχουν και μέρες που δεν είναι καλά, όπως δήλωσε η ίδια. “Όπως συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους”, συμπλήρωσε.

 

Στη δεξίωση που ακολούθησε στο Μουσείο Οίνου, αποχώρησε από τους πρώτους καθώς είχε μαζί της τον μικρό Άγγελο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε