Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η Ελεονώρα εξηγεί τους λόγους του χωρισμού της!

Η Ελεονώρα εξηγεί τους λόγους του χωρισμού της!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 24.02.2011 | 20:30

tlife

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τους λόγους που την οδήγησαν στο χωρισμό...

Μετά τη “βόμβα” για το χωρισμό της με τον Γιάννη, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.
 
Η ίδια ανέφερε πως πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο και είχε στενοχωρηθεί πολύ. Αρκετές φορές έφευγε από την εκπομπή χωρίς να μιλά σε κανέναν εκτός από τον συνεργάτη και φίλο της Θέμη Μάλλη και προτιμούσε να κλείνεται στον εαυτό της. “Δεν ήταν εύκολο αυτό το διάστημα. Δεν είναι εύκολο μέσα σου να διαλύεσαι και να πρέπει να ακολουθείς την καθημερινότητα σου. Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τον άνθρωπο σου να διαλύεται και αυτός. Υπήρξαν φορές που μετά το τέλος της εκπομπής έφευγα από το σταθμό χωρίς να πω κουβέντα σε κανέναν, παρά μόνο στον Θέμη Μάλλη, ώστε να απομονωθώ και να μείνω με τον εαυτό μου, ώστε να μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα και να βιώσω τα αρνητικά μου αισθήματα”, έγραψε στο blog της στο queen.
 
Παράλληλα, η ίδια εξήγησε πως ο χωρισμός ήρθε επειδή έγιναν κάποια λάθη. “Μερικές φορές καταλήγω ότι χίλιες φορές καλύτερα να χωρίζεις γιατί γνώρισε κάποιον άλλον, γιατί σε παρατάνε για άλλη γκόμενα, γιατί βαρέθηκες ή ό,τι άλλο, παρά να πρέπει να δώσεις τέλος γιατί έγιναν λάθη. Και τα λάθη είναι σαν τον καρκίνο. Σε τρώνε χωρίς να το ξέρεις, χωρίς να το καταλαβαίνεις. Δεν σου δίνουν δείγματα, ή και αν σου δώσουν, δεν τους δίνεις εσύ σημασία και τελικά όταν τα μαθαίνεις, είσαι στο τελικό στάδιο. Δεν υπάρχει γυρισμός! Μόνο η κόλαση ή ο παράδεισος”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο