Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η Ελεονώρα και τα backstage του δελτίου ειδήσεων του Star!

To TLIFE “τρύπωσε” στο πλατό του δελτίου ειδήσεων του Star! Δες φωτογραφίες από τα backstage!

Στα backstage του δελτίου ειδήσεων του Star βρέθηκε το TLIFE για να δει την προετοιμασία και να συναντήσει την παρουσιάστρια  Ελεονώρα Μελέτη!

Μια μέρα πριν την τελευταία παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του star από την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία από σήμερα θα ξεκινήσει τις διακοπές της μέχρι και τις 23 Αυγούστου που θα επιστρέψει και το TLIFE βρέθηκε στο πλατό για να δει από κοντά την προετοιμασία.

Λίγο πριν τις επτά το απόγευμα και η Ελεονώρα τσεκάρει τα χαρτιά της και διαβάζει τις τελευταίες ειδήσεις. Ενώ μερικά λεπτά αργότερα, μας υποδέχεται με ένα μεγάλο χαμόγελο και μας μεταφέρει στο χώρο του μακιγιάζ για να ετοιμαστεί. Φορά  ένα μωβ σακάκι και αφήνεται στα χέρια της μακιγιέζ της Βίκυς Τατάκη.

Η Ελεονώρα είναι άνετη και ευδιάθετη, όπως άλλωστε συνηθίζει σύμφωνα με τους συναδέλφους της. Είναι χαρούμενη και δεν έχει ίχνος άγχους, Η ίδια, άλλωστε, είπε πως έχει αποβάλει το άγχος από τότε που ήταν 18 χρόνων. Εξάλλου, το δελτίο ειδήσεων είναι η αδυναμία της. “Το δελτίο ειδήσεων είναι η μεγάλη μου αγάπη. Από αυτό ξεκίνησα. Δεν κρίνω από το περιεχόμενο ένα δελτίο. Είτε είναι δελτίο καιρού, είτε δελτίο ειδήσεων, είτε επικαιρότητας ή lifestyle. Για ‘μένα είναι δελτίο και η διαδικασία είναι πάντα ίδια. Μου αρέσει η δουλειά μου και αγαπώ αυτό που κάνω!”, αναφέρει χαρακτηριστικά..

Δες φωτογραφίες από τα backstage του δελτίου ειδήσεων του Star:

Δες περισσότερες φωτογραφίες στο TL!fe.


Η Ελεονώρα ετοιμάζεται για το δελτίο ειδήσεων!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε