Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Ελληνίδα σωσίας της Madonna

Η Ελληνίδα σωσίας της Madonna

Η Denise Bella Vlasis είναι η αδελφή ψυχή της βασίλισσας της ποπ, ανήκει στις δέκα γυναίκες στον κόσμο που την μιμούνται και είναι Ελληνίδα.

Η γυναίκα που μιμείται την Madonna καλύτερα από κάθε άλλη, ζει στη Νέα Υόρκη και έχει ως μοναδική της απασχόληση από το 1984 το να υποδύεται την ποπ τραγουδίστρια. “Εδώ και 25 χρόνια μιμούμαι τη Madonna και είναι σαν να μιμούμαι 100 γυναίκες. Δεν μιμούμαι άλλους γιατί δεν είμαι αυτού του είδους μίμος”, λέει η Denise Bella Vlasis στο “thema people”.

H διάσημη σωσίας έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια και πολλά μαθήματα ορθοφωνίας για να καταφέρει η μίμησή της να είναι άψογη. Μάλιστα, έχει συνεργαστεί με την Madonna όταν επιλέχθηκε ανάμεσα σε άλλες σωσίες, να κάνει το stand in σε μία συναυλία της το 1989.

Η Denise έχει δική της εταιρεία παραγωγής κι εκτός από την ηθοποιία και τον χορό ασχολείται και με την συγγραφή, αφού έχει γράψει ήδη δύο βιβλία. Επίσης, δηλώνει με περηφάνια ότι είναι Ελληνίδα: “Είμαι περήφανη για την ελληνική οικογενειά μου και όσα πέρασαν για να έρθουν στην Αμερική προκειμένου να έχουν μία καλύτερη ζωή.”

Παρόλο που δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα, προσπαθεί να μάθει την ελληνική γλώσσα γιατί την θεωρεί υπέροχη γλώσσα. Πιστεύει πως οι Έλληνες άντρες είναι οι πιο ωραίοι στον κόσμο. Η ίδια παντρεύτηκε σε ηλικία 38 ετών και στα 42 της απέκτησε το πρώτο της παιδί, όπως και η βασίλισσα της ποπ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε