Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Η Emma Watson έγινε 21 και έστειλε μήνυμα στους θαυμαστές της. Δες το βίντεο

Το κορίτσι του Harry Potter είναι πλέον ολόκληρη γυναίκα και δεν σταματά να κάνει πράγματα που λατρεύει

Με το τελευταίο και πολυαναμενόμενο μέρος των ταινιών Harry Potter να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι, η γλυκιά Ερμιόνη συνεχίζει να μονοπολεί το ενδιαφέρον τόσο με τις υποκριτικές τις ικανότητες, όσο βέβαια και με τις στιλιστικές της επιλογές. Πρόσφατα θέλησε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για τις θερμές ευχές και τις κάρτες που έλαβε με αφορμή τα γενέθλιά της. Ναι, η Emma Watson είναι πλεον 21 και ατενίζει το μέλλον με φοβερή αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Και πως να μην το κάνει άλλωστε; Όπως και η ίδια αναφέρει στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα που ανέβασε εχθές σην επίσημη ιστοσελίδα της τελειώνει με τα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας του Harry Potter και “προπονείται” στην Αμερικάνικη προφορά για τη νέα ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστεί με τίτλο The Perks of Being a Wallflower.

Παράλληλα συνεχίζει τις σπουδές της στο Brown University και ασχολείται με την μόδα που τόσο αγαπά. Λάνσαρε μέσα στον Φεβρουάριο τη δεύτερη collection μόδας για την People Tree, ενώ και τον Μάρτιο κυκλοφόρησε η σειρά Pure Threads που δημιούργησε σε συνεργασία με την Alberta Feretti. Μάλιστα όπως ανακοινώνει από το επίσημο site της, στην αναζήτηση της αγάπης της για την μόδα θα είναι και το πρόσωπο μεγάλης εταιρίας καλλυντικών.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε