Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Εύη Φραγκάκη στο TLIFE για τον γιο της, τον πρώην σύζυγό της και το ενδεχόμενο ενός 2ου γάμου!

Η Εύη Φραγκάκη στο TLIFE για τον γιο της, τον πρώην σύζυγό της και το ενδεχόμενο ενός 2ου γάμου!

Τσακώσαμε την όμορφη παρουσιάστρια στα ψώνια και μας μίλησε για τον γιο της, τον πρώην σύζυγό της, το ενδεχόμενου ενός 2ου γάμου και τις στυλιστικές της επιλογές!

Τσακώσαμε την όμορφη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 στο shopping με τη φίλη της και στυλίστρια, Σοφία Δριστέλα και φυσικά δεν την αφήσαμε να ψωνίσει με την ησυχία της! Η Εύη Φραγκάκη που σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE είναι αρκετά καλά στην προσωπική της ζωή – δίχως να ισχύει η σχέση που της χρέωσαν με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη- μας μίλησε για τον γιο της Σταύρο, τον πρώην σύζυγό της Δημήτρη Κοτταρίδη, το ενδεχόμενου ενός δεύτερου γάμου και τις στυλιστικές της επιλογές!

Πώς είναι ένα τυπικό σας 24ωρο;

H ημέρα μου ξεκινά παντα με το να δεχομαι την πιο σφιχτή αγκαλιά από τον γιο μου, οταν μπαίνω στο δωμάτιό του να τον ξυπνήσω, μιας του αρέσει ιδιαιτέρως το πρωινό χουζούρι! Αφου τον ετοιμάσω για τον παιδικο σταθμό, φευγουμε και οι δυο για τις… δουλειές μας – εκείνος για το σχολείο, εγώ για τον ΑΝΤΕΝΝΑ. Στη 1 το μεσημέρι παρουσιάζω το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, στη συνέχεια ετοιμάζω και το απογευματινό δελτίο, το οποίο εκφωνώ λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα και μετά τις 7 επιστρέφω στο σπίτι, για να παραλάβω τον Σταύρο μου και να σπεύσουμε στο κολυμβητήριό του, τρια απογεύματα κάθε εβδομάδα! Τον απολαμβάνω να “αγωνίζεται” μέσα στο νερό! Αφού τον κοιμίσω γυρω στις 9 το βράδυ, αναλαμβάνω το δημιούργημά μου, που είναι το δεύτερο παιδί μου, ένα site για τη μαμά και τον μπαμπά, από την ημέρα της σύλληψης του παιδιού τους έως την ημέρα, που θα πάει στην Α’ δημοτικού!

Διάβασε όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε