Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Φ. Τσακίρη, μιλάει στο ΤLIFE λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο το μωρό της!

Η γνωστή ηθοποιός περιμένει με ανυπομονησία να κρατήσει την κορούλα της στην αγκαλιά της…

Σε γλυκιά αναμονή βρίσκεται αυτές τις μέρες η Φωτεινή Τσακίρη που έχει μπει στο μήνα της και περιμένει να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η γνωστή ηθοποιός, που παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό, τον εκλεκτό της καρδιάς της Τάσο Γούση περιμένει με ανυπομονησία την έλευση της κορούλας της.

 

Το TLIFE επικοινώνησε με την Φωτεινή Τσακίρη, η οποία μίλησε για το άγχος και τις προετοιμασίες που έχει κάνει λιγο πριν γεννήσει, αλλά και τη λαχτάρα της να κρατήσει την κορούλα της στην αγκαλιά της.

 

Έχετε μπει στην τελική ευθεία και όπου να ‘ναι θα γεννηθεί το μωρό… Υπαρχει άγχος;

 “Από μέρα σε μέρα περιμένουμε να έρθει το μωράκι. Είμαστε στην αναμονή. Φυσικά και υπάρχει μια αγωνία και ένα άγχος, αλλά και μια πελώρια λαχτάρα να το κρατήσουμε επιτέλους στην αγκαλίτσα μας”.

 

Περιμένετε κοριτσάκι… Έχετε βρει όνομα, ή είναι νωρίς ακόμη;

 “Ναι, κοριτσάκι θα είναι! Εκτός κι αν μας κάνει καμιά έκπληξη… Δεν έχουμε βρει ακόμη όνομα. Θέλουμε να βγει πρώτα με το καλό. Έχουμε σκεφτεί διάφορα ονόματα κατά καιρούς, αλλά δεν υπάρχει κάποιο που να επικρατεί. Προς το παρόν μας νοιάζει να γεννηθεί γερό και δυνατό”.

 

Μέχρι τώρα είχατε εύκολη εγκυμοσύνη;

 “Στην αρχή είναι αλήθεια υπήρχαν κάποιες δυσκολίες, αλλά δόξα τω Θεώ στην πορεία πήγαν όλα καλά. Δεν έγινε κάτι που να μην μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Τώρα οι τελευταίες μέρες είναι λίγο ζόρικες, αλλά αυτό ισχύει για όλους”.

 

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε