Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Η Gisele πιο αδύνατη από ποτέ! Ποιο είναι το μυστικό της;

Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο σε… ultra slim πόζες!

Είναι από τις πιο sexy παρουσίες του διεθνούς star system με σώμα που θα ζήλευαν πολλές νέες μητέρες. Ο λόγος, φυσικά, για την Gisele η οποία εμφανίστηκε στο Sao Paolo για την προώθηση της νέας σειράς περιποίησης μαλλιών Pantene Pro V, πιο αδύνατη από ποτέ!

Φορώντας ένα nude ελαστικό φόρεμα αξίας 915 δολαρίων του οίκου Herve Leger, η Gisele απέδειξε σε πολλές ότι εγκυμοσύνη, μητρότητα και προσθήκη κιλών δεν είναι τρεις έννοιες που συμπληρώνουν απαραίτητα η μία την άλλη. Απόδειξη; Το φόρεμά της που αν και ελαστικό σχεδόν έπλεε μέσα του!

Και μερικές ακόμη αδύνατες stars που έχουν επιχειρήσει το ίδιο look…

H Paris Hilton φορώντας ένα φόρεμα όπως πρέπει να είναι: στενό!

Και η Kate Winslet

Ποια όμως, είναι τα μυστικά της Gisele που την κάνουν να δείχνει τόσο αδύνατη και sexy; Η ίδια λέει: “Πολλές γυναίκες όταν μένουν έγκυες κάνουν το στόμα τους… κάδο σκουπιδιών τρώγοντας τα πάντα. Εγώ ήμουν πολύ προσεκτική σε αυτό. Επιπλέον, νομίζω ότι με βοήθησε πολύ και ο θηλασμός. Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω πώς κάποιες γυναίκες μπορεί να δίνουν στα παιδιά τους χημικές τροφές σε τέτοια ηλικία. Θα έπρεπε να υπάρχει ένας νόμος που να υποχρεώνει τις γυναίκες να θηλάζουν για έξι μήνες τα μωρά τους!”.

Τέλος, η Gisele κάνει πολύ γυμναστική. Έκανε kung fu και γιόγκα σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και σταμάτησε μόλις δύο εβδομάδες πριν γεννήσει!

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε