Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η Johansson μίλησε για πρώτη φορά για τις γυμνές φωτογραφίες της

Η γνωστή σταρ του Χόλιγουντ μίλησε στο CNN για το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες της, που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο…

“Ήταν άδικο και λάθος”, λέει η Scarlett Johansson στην αποκαλυπτική ευνέντευξη που έδωσε στο CNN, όπου μίλησε για το σοκ της, όταν είδε τις γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο. Η γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ δήλωσε πως ήταν ανήθικο αυτό που έγινε και πως νιώθει πολύ άσχημα που παραβιάστηκε η προσωπική της ζωή.

 

Για πρώτη φορά μετά τη διάρρευση των γυμνών φωτογραφιών της η Scarlett “έσπασε” τη σιωπή της και μίλησε για τα συναισθήματά της και την οργή της για όλο αυτό το σκάνδαλο που ξέσπασε. “Όταν παραβιάζεται η ζωή κάποιου, αυτό είναι ανήθικο”, είπε χαρακτηριστικά.

 

Στην ερώτηση, μάλιστα, του δημοσιογράφου, γιατί την ενδιαφέρει τόσο πολύ να προστατέψει την προσωπική της ζωή, η 26χρονη ηθοποιός δήλωσε: “Νομίζω ότι αυτή η ερώτηση είναι περιττή. Ποιος δεν θέλει να προστατέψει την προσωπική του ζωή; Επειδή είσαι ηθοποιός ή γυρίζεις ταινίες, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να έχεις και προσωπικές στιγμές!”

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες και βίντεο στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε