Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η Κ. Καραβάτου περιμένει το πρώτο της παιδί και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Η Κατερίνα Καραβάτου γίνεται σε 5 μήνες μαμά και όλα πάνω της χαμογελούν! Μάθε τι έγινε με την περιπέτειά της στο νοσοκομείο από τον ιό Η1Ν1…

Η Κατερίνα Καραβάτου έμαθε ότι είναι έγκυος με μια απλή εξέταση αίματος που έκανε! Εκείνη την ώρα τηλεφώνησε αμέσως στον σύντροφό της για να του πει τα ευχάριστα νέα και αποφάσισαν μαζί να σιγουρευτούν ότι όλα θα πάνε καλά και μετά θα το ανακοινώσουν στους γονείς τους.
 
Σύμφωνα με το περιοδικό “People”, λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στους δικούς τους, η γνωστή παρουσιάστρια νοσηλεύτηκε για 10 μέρες στο νοσοκομείο από τον ιό Η1Ν1 : “ Ήταν δύσκολη στιγμή για όλους καθώς η Κατερίνα ανησυχούσε για το παιδί και όλοι οι υπόλοιποι για την Κατερίνα. Οι γιατροί είχαν ξεκαθαρίσει ότι υπήρχε κίνδυνος για την Κατερίνα και όχι για το έμβρυο” δήλωσε φίλος του ζευγαριού.
 
Τον Σεπτέμβριο θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και νιώθει πολύ ευτυχισμένη. Ο Κρατερός την προσέχει πιο πολύ από ποτέ και οι δυο τους απολαμβάνουν όσο τίποτα άλλο τις στιγμές που είναι μαζί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε