Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Η Κ. Μουτσάτσου μιλάει για όλα και αποκαλύπτει: Είχα αποτύχει ως γυναίκα!

Μιλά για την ζωή της στο Λος Άντζελες, την καθημερινότητά της στην Τουρκία, τον έρωτα και τον επικείμενο γάμο της. Δες φωτογραφίες!

H 38χρονη ηθοποιός Κατερίνα Μουτσάτσου ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Μετά τη συμμετοχή της στην ταινία ”Hangover” της άνοιξαν οι πόρτες του Χόλιγουντ -όπου και κατοικεί μόνιμα εδώ και 4 χρόνια-, οι συμμετοχές της σε σποτ διαφημιστικά της εξασφαλίζουν τα προς το ζην και σύντομα… παντρεύεται! Φτάνοντας στην Ελλάδα και καθώς περίμενε στο αεροδρόμιο τις αποσκευές της, έγραψε στην προσωπική της διαδικτυακή σελίδα: ”Μα πώς μπορεί να κλαίει κανείς φτάνοντας στην Ελλάδα, ύστερα από τόσο καιρό μακριά; Ποιος θα το φανταζόταν; Και δεν ήταν συγκίνηση, ούτε δάκρυα χαράς, εννοείται. Ήταν η συνειδητοποίηση ότι ήρθε ανεπιστρεπτί το τέλος μιας εποχής. Welcome to Greece…”.

Σε συνέντευξη που έδωσε λοιπόν στο περιοδικό ”People”, η Κατερίνα μίλησε για την ζωή της στο Λος Άντζελες, την καθημερινότητά της στην Τουρκία, τον έρωτα και τον επικείμενο γάμο της.

Η ζωή της στην Τουρκία

”Ας πούμε ότι έζησα πολύ δύσκολες καταστάσεις. Τώρα όμως, ίσως να είναι ακόμη δυσκολότερα, γιατί είναι πολύ πιο έντονο το θρησκευτικό συναίσθημα. Όσον αφορά τη δουλειά, η πίεση ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Τα γυρίσματα ήταν 20άωρα καθημερινά.”

Διάβασε περισσότερα στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε