Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Κ. Ρένεση σε ρόλου μοντέλου σε μια σέξι και ανατρεπτική φωτογράφηση!

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Mega “Με λένε Βαγγέλη” όπως δεν την έχεις ξαναδεί…

Μια ανατρεπτική φωτογράφηση που την “ταξίδεψε” πίσω στα παιδικά της χρόνια έκανε η Κλέλια Ρένεση, μεταφέροντάς μας το ρομαντικό κλίμα της εποχής. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Mega “Με λένε Βαγγέλη” πόζαρε μπροστά στο φακό και μίλησε για την τηλεόραση και την προσωπική της ζωή.

 

Στη φωτογράφηση που έκανε για το περιοδικό “Celebrity” η σέξυ ηθοποιός βρέθηκε στο δάσος και πόζαρε με στυλ μπροστά στο φακό. Τα λευκά μπαλόνια, οι κοτσίδες τα μαλλιά και η δαντέλα στα ρούχα της ενίσχυσαν τη ρομαντική εικόνα.

 

Μιλώντας, μάλιστα, για τη ζωή και την πορεία της στο χώρο της τηλεόρασης αποκάλυψε: “Η υποκριτική δεν είναι μια αρρώστια που απλώς περνάει. Μπαίνεις σε μια ομάδα και ξεκινάς να λες μια ιστορία, υπάρχουν άνθρωποι που εξαρτώνται από εσένα, δεν μπορείς να σηκωθείς να φύγεις” και πρόσθεσε: “Υπάρχουν στιγμές που κλείνομαι στον εαυτό μου και στο σπίτι μου κυριολεκτικά και δεν κάνω απολύτως τίποτα. Βαριέμαι να κάνω τις δουλειές μου, να βγω με φίλους, θέλω μόνο να κάθομαι. Ξέρω ότι αυτό δεν είναι καλό, με πηγαίνει πίσω…”

 

Τέλος, για την προσωπική της ζωή δήλωσε: “Δεν έχει γραφτεί κάτι τραγικό για την προσωπική μου ζωή, τα περισσότερα πάντως είναι αναληθή. Οι φίλοι μου ξέρουν τι άνθρωπος είμαι και δεν πιστεύουν όσα γράφονται.”

Δες φωτογραφίες στο TLIFE

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε