Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Καλομοίρα παντρεύεται!

Η Καλομοίρα παντρεύεται!

Πρόβα νυφικού για τη νεαρή τραγουδίστρια

Άλλοι ανακοινώνουν τον γάμο τους στην τοπική εφημερίδα και άλλοι μέσω ίντερνετ.
Η γλυκιά Καλομοίρα επέλεξε να ανακοινώσει σε όλο τον κόσμο τον γάμο της μέσω της ιστοσέλιδας της στο twitter!Τα λόγια της;»μόλις γύρισα από ψάξιμο αίθουσας γαμήλιας δεξίωσης»
Τον Ιούλιο του 2008 το Καλομοιράκι αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Γιώργο Μπουσάλη με σκοπό να χορέψουν το χορό του Ησαϊα το φέτος το χειμώνα.

Μια κουραστική μέρα, μετά από πολύ ψάξιμο για αίθουσα για το πάρτυ , θέλησε να το μοιραστεί με τους fans που ακολουθούν το προφίλ της στο twitter!Μάλιστα δήλωσε και πολύ στρεσαρισμένη…H νεαρή pop τραγουδίστρια δεν παύει να τηρεί τις αμερικάνικες παραδόσεις , καθώς γνωρίζουμε πως το twitter είναι τρόπος ζωής πέρα από τον Ατλαντικό, αφού μέσα από αυτό μπορεί κανείς να κρατάει επαφή, να ενημερώνει και να ενημερώνεται για τις καθημερινές δραστηριότητες των φίλων του και γενικότερα για ανθρώπους που τον ενδιαφέρουν μέσω ίντερνετ!Αν θέλετε και εσείς λοιπόν να μαθαίνετε νέα της δεν έχετε παρά να την ακολουθήσετε στο twitter..

Η αποφασή της τελικά είναι να κάνει το γάμο της σε εκκλησία της Νέας Υόρκης , με μεγάλη πιθανότητα να τραγουδήσει η ίδια στη γαμήλια δεξίωση.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε ένα χαμό προετοιμασιών ώστε να πετύχει τον πριγκηπικό γάμο που πάντα ονειρευόταν έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα και την αδελφή της. Όλα να πάνε καλά!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε