Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η Καλομοίρα στέλνει τα προσκλητήρια του γάμου!

Τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου της ετοιμάζει η Καλομοίρα!

Σε πελέγη ευτυχίας φαίνεται πως βρίσκεται η πανέμορφη Καλομοίρα, η οποία λίγες βδομάδες πριν το γάμο προσπαθεί να τακτοποιήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες…

Η νεαρή τραγουδίστρια που ονειρεύεται από παιδί το γάμο της, τρέχει για να κάνει τις προετοιμασίαες του και θέλει να είναι όλα τέλεια την ημέρα που θα πατρευτεί τον αγαπημένο της Γιώργο Μπούσαλη, σε μια ρομαντική τελετή στην Αμερική. Ο γάμος, μάλιστα, θα έχει κάτι από τα παιδικά όνειρά της, αφού η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί σε ένα κάστρο!

Η ίδια, εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και μαζί με τον Γιώργο περιμένουν τη μεγάλη στιγμή. Η όμορφη Καλομοίρα αφού καμάρωσε πρώτα νυφούλες τις καλές τις φίλες Φαίη Σκορδά και Μαριέττα Χρουσαλά, περιμένει με ανηπομονησία και το δικό της γάμο.

Αυτήν την περίοδο, ετοιμάζεται να στείλει τα προσκλητήρια του γάμου της, τα οποία ήταν και το μεγάλο της άγχος. Να αναφέρουμε πως το ζευγάρι ήθελε να στείλει τις προσκλήσεις λίγο νωρίτερα, αλλά ένα τυπογραφικό λάθος τους καθυστέρησε. Τώρα, πιο ανακουφισμένη και χαρούμενη η Καλομοίρα αναφέρει πως “κατάφερε τελικά να στείλει τις προσκλήσεις”.

Ακόμη, η ίδια έχει ήδη επιλέξει το νυφικό της, που θα είναι μια δημιουργία των ΜΙ-RO και θα έχει ένα ρομαντικό πριγκιπικό στυλ που ταιριάζει απόλυτα σε εκείνη. Τα παπούτσια που θα φορέσει θα είναι δημιουργίες του Δούκα Χατζηδούκα. Μάλιστα, ο Δούκας Χατζηδούκας έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά και έχει σχεδιάσει δύο ζευγάρια παπούτσια ένα για την εκκλησία και ένα για τη δεξίωση, τα οποία είναι σε απόλυτη αρμονία με το νυφικό. Παράλληλα, πριν λίγες μέρες κατάφερε να βρει και τα φορέματα για τις παρανύμφους που θα  έχει στο γάμο της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε