Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Η Κάρτα CLUB των Carrefour

Η Κάρτα CLUB των Carrefour

 

 

 

Τα Carrefour και τα Carrefour Μαρινόπουλος σας προσφέρουν πλέον μία και μοναδική κάρτα πιστότητας: τη νέα, ενιαία κάρτα Club! Η νέα κάρτα Club των Carrefour και Carrefour Μαρινόπουλος δημιουργήθηκε για να σας επιβραβεύει για τις αγορές σας και να σας διευκολύνει, αφού μπορείτε να την χρησιμοποιείτε στα περισσότερα από τα 350 καταστήματά μας.
 
Η κάρτα Club των Carrefour και Carrefour Μαρινόπουλος σας προσφέρει μόνο προνόμια και οφέλη και φυσικά, ευκολία! Κάθε φορά που κάνετε τις αγορές σας σε οποιοδήποτε κατάστημα Carrefour και Carrefour Μαρινόπουλος, κερδίζετε πόντους! Κερδίζετε πόντους, με αγορές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, από προϊόντα βασικής ανάγκης και είδη ένδυσης και υπόδησης μέχρι έπιπλα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και όργανα γυμναστικής.
 
Παράλληλα, κατηγορίες προϊόντων και επιλεγμένα προϊόντα συνεχίζουν να δίνουν άμεση έκπτωση 10% -15% στις αγορές σας με τη νέα κάρτα Club των Carrefour και Carrefour Μαρινόπουλος. Έχετε πάντα μαζί σας τη νέα κάρτα σας Club των Carrefour και Carrefour Μαρινόπουλος, γιατί κάθε μέρα μία διαφορετική κατηγορία προϊόντων σας δίνει extra πόντους!

 

Την αποκτάτε εύκολα και γρήγορα και φυσικά εντελώς δωρεάν! Απλά, συμπληρώστε την Αίτηση Έκδοσης κάρτας Club στην Υποδοχή οποιουδήποτε καταστήματος Carrefour και Carrefour Μαρινόπουλος ή ηλεκτρονικά και κάντε την δική σας αμέσως!

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε