Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Κατερίνα Λέχου μιλάει για το Νησί και τον σύντροφό της.

Για την επιτυχία της σειράς “Το Νησί”, την ανταπόκριση του κόσμου και τη σχέση της με τον Μάνο Στρατάκη μίλησε η γνωστή ηθοποιός.

Βρίσκεται σε μια από τις πιο καλές φάσεις της ζωής της, αφού πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της χρονιάς και ταυτόχρονα ζει τον αληθινό έρωτα στο πλευρό του αγαπημένου της. Ο λόγος για την Κατερίνα Λέχου, που έχει καθηλώσει το κοινό με την εκπληκτική ερμηνεία της στο “Νησί”.

 
Μιλώντας για τη συμμετοχή της στη σειρά “φαινόμενο” της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, η Κατερίνα Λέχου δηλώνει χαρούμενη που συμμετέχει στη σειρά, ενώ αποκλύπτει πως όλο το ελληνικό θέατρο πέρασε casting από το “Νησί”!
 
Η ίδια σε συνέντευξή της στον “Love Radio” ανέφερε πως της κάνει εντύπωση, η μεγάλη απήχηση που έχει το “Νησί”. “Από την κυρία στο Κολωνάκι μέχρι τον λαϊκό τύπο στο γυμναστήριο βλέπουν τη σειρά και έρχονται να μας μιλήσουν γι’ αυτή”, δήλωσε και συμπλήρωσε πως δεν περίμενε εξαρχής την επιτυχία.
 
Ακόμη, παρόλο που η ίδια κρατά χαμηλό προφίλ και δεν εκθέτει την προσωπική ζωή της, μίλησε για τη σχέση της με τον γοητευτικό επιχειρηματία από την Κρήτη. Η σχέση της με τον Μάνο Στρατάκη είναι αληθινή και ισορροπημένη, όπως ανέφερε και η ίδια. “Είμαι πια ώριμη και ζω μια ισορροπημένη σχέση. Θέλω ό,τι ζω να είναι αληθινό. Και τα καλά και τα κακά να τα ζω αληθινά. Δεν πιστεύω στους μεγάλους έρωτες που πέφτουν από τον ουρανό”, τόνισε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε