Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η Lady Gaga και το ένα δισεκατομμύριο χτυπήματα!

Η Lady Gaga και το ένα δισεκατομμύριο χτυπήματα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 26.10.2010 | 13:17
Πρώτη δημοσίευση: 26.10.2010 | 13:17

Η Lady Gaga εκτός από τις μπριζόλες, τα γαμοπίλαφα και ότι άλλο extreme έχει κάνει, έχει πετύχει και ένα δικό της και μοναδικό ρεκόρ ενός δισεκατομμυρίου!

Η καταγραφή ρεκόρ από την εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga συνεχίζεται και αυτή τη φορά με ένα παγκόσμιο ρεκόρ: είναι η πρώτη καλλιτέχνης στην ιστορία του διαδικτύου που κατέγραψε ένα δισεκατομμύριο χτυπήματα στα βιντεοκλίπ της στο YouTube.
 
Η εκκεντρική σταρ, που διαμένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη ανακοίνωσε το ρεκόρ στη σελίδα της στο Twitter και σημειώνει ότι αυτό έσπασε την Κυριακή. Σε απόσταση αναπνοής με 960 εκατομμύρια χτυπήματα ακολουθεί ο νεαρός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ.

 
 
" Πιάσαμε το 1 δισεκατομμύριο χτυπήματα στο YouTube μικρά τέρατα! Εάν παραμείνουμε ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Στοιχηματίζω σε σας βασιλιάδες και βασίλισσες του youtube! Ενωμένοι!", γράφει στη σελίδα της η Lady Gaga.
 
Η επιτυχία του Μπίμπερ Just Dance είναι το βίντεο που έχουν παρακολουθήσει 366 εκατομμύρια θεατές μέσω του YouTube και το Bad Romance της Lady Gaga το έχουν δει 297 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον Κόσμο.
 
 

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο