Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Λάουρα Νάργες περνά από test ομορφιάς και εξηγεί γιατί αγοράζει κρέμες από την Γερμανία!

Δεν έχω καλύτερο από να συζητάω για ομορφιά με fashionable, όμορφα και έξυπνα κορίτσια! Και η Λάουρα ήταν απολαυστική!

Η Λάουρα λέει 52.000 λέξεις το δευτερόλεπτο, μιλάει ζωηρά και ενθουσιάζεται όταν ανταλάσετε μυστικά ομορφιάς και infos για προϊόντα. Η Λάουρα Νάργες, πέρα από το έξυπνο και happy κορίτσι δίπλα στον Θέμο θα μπορούσε να είναι η φίλη του καφέ. Κατηγορία φίλης με την οποία σου αρέσει να βγαίνετε, να μιλάτε για μόδα και ομορφιά και να παίζετε καλλυντικά! 

Αυτή την συζήτηση δεν την χόρταινα! Ξεκίνησε με δέκα ερωτήσεις και κατέληξε σε quiz ομορφιάς (έτσι, για να τεστάρω τις γνώσεις της) και συζήτηση για την ελληνική οικονομία vs της γερμανικής. Μην φανταστείς σοβαρά: όπως ακριβώς θα την προσέγγιζαν οι φίλες του καφέ! 

 

Στην εκπομπή σε βλέπουμε να κάνεις πολύ ιδιαίτερα χτενίσματα. Είναι κάτι που συζητάς με τον hair stylist σου πριν και αποφασίζετε από κοινού ή έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο;

Είναι κάτι το οποίο αποφασίζουμε μαζί με τον hair stylist εκείνη την στιγμή. Δηλαδή, μπορεί να έχει εκείνος καμιά ιδέα, μπορεί να έχω εγώ καμιά ιδέα και αποφασίζουμε. Γενικώς κοιτάμε να δημιουργούμε και λίγο ώστε να είναι κάθε φορά κάτι διαφορετικό για να μην βαριόμαστε.


Από την στιγμή που ξεκίνησε να σε αναγνωρίζει ο κόσμος λόγω τηλεόρασης, βγαίνεις πάντα μακιγιαρισμένη;

Όχι δεν έχω καθόλου κόμπλεξ με αυτό. Δηλαδή, στην καθημερινότητά μου βγαίνω τελείως άβαφτη και δεν βάζω τίποτα. Ακόμη και στο μάθημα που πηγαίνω, πηγαίνω πάρα πολύ απλή. Αφήνω τα μαλλιά μου κάτω ή τα πιάνω κότσο, δεν βάφομαι και είμαι χαλαρή.

 

Όταν βγαίνεις ραντεβού με τον καλό σου τι μακιγιάζ και μαλλιά προτιμάς; Πώς νιώθεις πιο όμορφη και sexy;

Πρέπει να είναι ο καλός μου δηλαδή για να βγω ραντεβού;

 

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε