Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Λάουρα Νάργες στο ΤLIFE για την… κόντρα της με την Ε. Παπαβασιλείου, τον Θέμο και φυσικά το “Dancing”!

Η Λάουρα Νάργες στο ΤLIFE για την… κόντρα της με την Ε. Παπαβασιλείου, τον Θέμο και φυσικά το “Dancing”!

Η εκκολαπτόμενη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, μας μίλησε για όλα, όταν την πετύχαμε σε ένα διάλειμμα από τις εντατικές της πρόβες για το Κυριακάτικο live του ΑΝΤ1.

Είναι ένα νέο, όμορφο και γεμάτο κέφι και ζωντάνια κορίτσι… Είναι ένα κορίτσι που πάνω απ ΄όλα έχει πείσμα και που δεν φοβάται να δοκιμάζει συνεχώς νέα πράγματα και να προκαλεί την τηλεοπτική – και όχι μόνο – τύχη της. Είναι ένα φρέσκο πρόσωπο από αυτά που συνήθως λείπουν από την μικρή μας οθόνη. Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την Λάουρα Νάργες, την οποία κατάφερα να πετύχω προ ημερών σε ένα σύντομο διάλειμμα από τις εντατικές της πρόβες για το “Dancing” και έτσι μπόρεσα να κάνω μαζί της μία μικρή κουβέντα για πολλά και διάφορα ! 

– Εχουμε φτάσει σχεδόν στην μέση της διαδρομής… Εχουμε φτάσει σχεδόν στην μέση της τηλεοπτικής πορείας του “Dancing”, πως αισθάνεσαι;

– Καταρχήν πρέπει να σου πω,πως δεν το έχω καταλάβει ότι έχει περάσει τόσος καιρός. Εχω την αίσθηση ότι έχουν γίνει μόνο τρία-τέσσερα live. Οσο για το πως αισθάνομα; Αν και… πτώμα, τέλεια (γέλια)

– Εχεις πεθάνει στις πρόβες;

– Εννοείται… Κάθε Κυριακή θέλω να καταφέρνω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και αν μπορώ και να τον ξεπερνάω ακόμα.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε