Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Η Λίνα Σακκά λέει για τον γάμο: ”Μακάρι να μου συμβεί σύντομα”!

Η Λίνα Σακκά μιλάει για τις Κούκλες, για την προσωπική της ζωή και τα σχέδιά της για γάμο.

Η Λίνα Σακκά μιλάει στο περιοδικό HELLO! για την τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ”Κούκλες”. ”Πρόκειται για ένα σενάριο τόσο πραγματικό και γήινο – σε αυτό λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους – που από την πρώτη στιγμή με εντυπωσίασε. Συνήθως, τα σενάρια ωραιοποιούν κάποιες καταστάσεις και χρησιμοποιούν μία γλώσσα που δεν είμαι σίγουρη ότι τη μιλάμε στην καθημερινότητά μας. Στις Κούκλες έχουμε πραγματικούς και καθημερινούς χαρακτήρες που αντικατοπτρίζουν τη σύγχρονη εποχή. Από την άλλη, το θέμα των σχέσεων που πραγματεύεται είναι ένα θέμα της εποχής μας”, δηλώνει η Λίνα.

Η ηθοποιός θέλει να βάλει κι ένα τέλος σε αυτά που ακούγονται σχετικά με έντονους καυγάδες μεταξύ των τεσσάρων πρωταγωνιστριών. ”Αυτά που έχουν γραφτεί δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και είναι βλακείες. Είμαστε πολύ αγαπημένοι όλοι μεταξύ μας, κι εγώ, τόσα χρόνια στον χώρο, δεν έχω δώσει ποτέ το δικαίωμα να σχολιαστώ ως αυτή που τσακώνεται στο γύρισμα”, λέει χαρακτηριστικά.

Παραδέχεται πως είναι ένας ιδιαίτερα αυθόρμητος χαρακτήρας και έχει ζήσει μεγάλους έρωτες. Η ίδια πιστεύει πως ο έρωτας μπορεί να έρθει πολλές φορές στη ζωή ενός ανθρώπου. Όσον αφορά τον γάμο λέει: ”Ο γάμος με την έννοια του τυπικού, με αφήνει αδιάφορη! Η συντροφικότητα, όμως, με διάρκεια, με αφορά πάρα πολύ. Σε περίπτωση που προκύψει αυτή η διάρκεια και νιώσω συντροφικά και πολύ καλά μ’έναν άνθρωπο και από την άλλη, ονειρευτούμε μαζί να κάνουμε οικογένεια, τότε θα το κάνω. Και μακάρι να μου συμβεί σύντομα. Το θέλω. Απλώς, δεν καίγομαι για το διαδικαστικό και το τυπικό της ιστορίας. Έχω φορέσει πολλά νυφικά σε ρόλους όλα αυτά τα χρόνια και δεν έχω καθόλου τον καημό του νυφικού”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε