Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Η Lindsay Lohan έχει AIDS;

O πατέρας της νεαρής ηθοποιού είναι αυτός που δήλωσε ότι η κόρη του έχει μολυνθεί από τον ιο του AIDS.

Η Lindsay Lohan είναι γνωστό ότι είχε πολλούς ερωτικούς δεσμούς. Η άστατη ζωή που κάνει το τελευταίο διάστημα και η επαγγελματική της κατρακύλα ήταν λογικό να ενισχύσουν τις φήμες για πιθανή ασθένειά της. Πόσο μάλλον όταν αυτές οι φήμες ξεκινάνε από τον ίδιο τον πατέρα της.

Ο Michael Lohan έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter : “Είναι ώρα να μάθετε την αλήθεια. Η αλήθεια για τον Tommy Motolla που είχε σχέση με την 17χρονη κόρη μου. Την αλήθεια για την κόρη μου και το AIDS που θα έχει για την υπόλοιπη ζωή της λόγω των επιλογών που η ίδια έχει κάνει”.

Η σελίδα στο Twiiter με τις δηλώσεις του Michael Lohan

Φαίνεται όμως πως όλα αυτά ήταν μια καλοστημένη δουλειά ενός hacker που έσπασε τους κωδικούς στον λογαριασμό του πατέρα της ηθοποιού. Ο ίδιος ο Lohan αμέσως μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη έσπευσε να ενημερώσει ότι θα κινηθεί νομικά απέναντι στο άτομο αυτό: “Προσοχή, υπάρχει κάποιος εισβολέας στο Twitter μου κι όποιος είναι έγραψε όλα αυτά τα αηδιαστικά για την κόρη μου. Η δικηγόρος μου, Lisa Bloom θα επικοινωνήσει με τις αρχές για να μάθει ποιός είναι υπεύθυνος για την εγκληματική πράξη της κλοπής της ταυτότητάς μου”  

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε