Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Η M. Carey δείχνει για πρώτη φορά φωτογραφίες των δίδυμων παιδιών της!

Δες για πρώτη φορά τα δίδυμα μωρά της Mariah Carey!

Έχουν περάσει έξι ολόκληροι μήνες από την ημέρα που η Μariah Carey έφερε στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της, Morocan και Monroe. Ωστόσο, η διάσημη τραγουδίστρια διάλεξε τώρα να δείξει στους αγαπημένους της fans φωτογραφίες των παιδιών της και μάλιστα, πολλές! Η Mariah Carey δεν έδωσε τις φωτογραφίες στον τύπο όπως θα περίμενε κανείς, αλλά δημιούργησε για αυτόν τον σκοπό ένα site, το dembabies.com. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύονται φωτογραφίες των μωρών.

Στο site υπάρχουν άπειρες φωτογραφίες που δείχνουν τα μωρά της να φορούν μπουρνούζια και να παίζουν με παπάκια όταν έχουν μόλις βγει από το μπάνιο αλλά και την ίδια την Μariah Carey με τον σύντροφό της Nick Cannon να είναι μεταμφιεσμένοι και να κρατούν τα μωρά στην αγκαλιά τους…

Οι δυο τους έγραψαν στο site, χαρακτηριστικά: “Ψάχναμε πολύ καιρό πώς να δημοσιεύσουμε τις πρώτες φωτογραφίες των μωρών μας. Δεν θέλαμε να κάνουμε το κλασικό, να τις δώσουμε στον τύπο (όχι, φυσικά ότι υπάρχει κάτι κακό σε αυτό!). Έτσι, αποφασίσουμε να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία της οικογένειας με ένα ιδιαίτερο φωτογραφικό άλμπουμ”.

Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε