Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Η Μ. Λάμπου στο ”Μίλα” για τον Ιταλό σύντροφό της, το μαγαζί τους και τη δημιουργία οικογένειας!

Δες το βίντεο…

Η Μάντυ Λάμπου φιλοξενήθηκε σήμερα στο πλατώ της εκπομπής ”Μίλα” και μίλησε στην Τατιάνα, την Τζούλη και την Μαρία για τον σύντροφό της, την επιχειρησή τους, τη δημιουργεία οικογένειας και πολλά άλλα. Η τηλεοπτική ”Εριέττα” από τα Μυστικά της Εδέμ, αρχικά ανέφερε ότι το ”Μάντυ” βγαίνει από το ”Αδαμαντία” και δήλωσε σχετικά με τον σύντροφό της, που είναι από την Ανγκόνα: 

”Γνωριστήκαμε στην Ιταλία μέσω κοινών γνωστών, σε ταξίδι που έκανα πριν από 2 χρόνια. Έχει μεγάλο πάθος με την ιταλική κουζίνα και είναι πολύ περήφανος. Του άρεσε πάντα η ιδέα του να πάει κάποια στιγμή στο εξωτρικό και ν’ αποκτήσει μια νέα εμπειρία. Δεν φανταζόταν ποτέ ότι αυτό θα συμβεί στην Ελλάδα, αλλά είναι ταξιδιάρης.

Από εκεί και πέρα, όλα έγιναν χωρίς να το καταλάβουμε. Εγώ ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει πώς έγινε. Έγινε πολύ γρήγορα, πολύ ξαφνικά, μέσα σε 10 μέρες… Αυτά τα πράγματα εξελίχθηκαν, χωρίς να ειπωθεί κάτι…

Υπήρξε μια αρχική ιδέα μήπως πάω εγώ εκεί, γιατί -κακά τα ψέματα- μια σχέση δεν μπορεί να υπάρξει μέσω τηλεφώνου, αλλά επειδή του άρεσε η ιδέα να δουλέψει στο εξωτερικό, ήρθε εδώ όπου θα μπορούσα κι εγώ να κάνω τη δουλειά μου πολύ πιο εύκολα…”

Διαφορές στην νοοτροπία – το ταπεραμέντο;

”Νομίζω ότι μοιάζουμε πάρα πολύ σαν λαοί, είμαστε και οι δύο πολύ εκδηλωτικοί, αλλά βεβαίως από την άλλη, υπάρχει μεγάλη διαφορά στην κουλτούρα και τις συνήθειές μας. Οι Ιταλοί είναι περισσότερο ευωρπαίοι εμείς πιο πολύ έχουμε επηρεαστεί από την ανατολή.”

Διάβασε περισσότερα και δες το βίντεο στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε