Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Μ. Μπεκατώρου στο TLIFE για τη ζήλεια του συζύγου της και τη σύγκριση με τη Μανωλίδου!

H γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για το “Junior Master Chef”, τους κριτές, τη σύγκριση με την Μανωλίδου και το γάμο της…

Ανανεωμένη, χαμογελαστή και αυθόρμητη η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στο TLIFE για όλα. Η γνωστή παρουσιάστρια που ξανάγινε παιδί μέσα από το “Junior Master Chef” μίλησε για τις όμορφες στιγμές που πέρασε στα γυρίσματα, τη χημεία με τους κριτές και τους λιλιπούτειους chef που της έχουν κλέψει την καρδιά.

Με ειλικρίνεια, μάλιστα, η Μαρία αποκάλυψε πως θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδάκι, ότι της αρέσει όταν ο σύζυγός της Αντώνης Αλεβιζόπουλος την ζηλεύει λίγο και εξομολογήθηκε πως η σύγκρισή της με την Ευγενία Μανωλίδου ήταν άδικη.

Tο “Junior Master Chef” φθάνει στο τέλος του. Πες μου πώς τα πέρασες όλον αυτόν τον καιρό στα γυρίσματα…

 

Κάναμε μια τέλεια παρέα μέσα στο “Junior Master Chef” με ανθρώπους που ήξεραν καλά τη δουλειά τους και είχαμε μια άρτια παραγωγή. Και επειδή το αποτέλεσμα μετρά, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάναμε το καλοκαίρι. Για ‘μένα ήταν η καλύτερη τηλεοπτική εμπειρία. Ήταν ένα όνειρο αυτό που έζησα! Μου άρεσε πολύ και μου έδωσε τρομερή ενέργεια.

 

Πώς ήταν η συνεργασία με τους τρεις chef;

 

Αυτό που εκτιμώ και στους τρεις είναι ότι αγαπούν πολύ τα παιδιά. Ξέρουν καλά τη δουλειά τους και δίπλα τους έμαθα πολλά. Συνεργαστήκαμε πολύ καλά και χαίρομαι που μπήκαν στη ζωή μου.

 

Τι είναι αυτό που σου άρεσε περισσότερο στο παιχνίδι;

 

Η αλήθεια των παιδιών με μάγεψε πιο πολύ. Σε κοιτούσαν στα μάτια και σου έλεγαν την αλήθεια. Επίσης, μου έκανε εντύπωση ότι άκουγαν και ακολουθούσαν με προσοχή τις οδηγίες των κριτών, δείχνοντας πως ήρθαν για να μάθουν και όχι μόνο για να βγουν στην τηλεόραση.

 

Δες όλα όσα αποκάλυψε η Μαρία στο TLIFE για τη σύγκριση με την Ευγενία Μανωλίδου, τους κρτές και τον σύζυγό της

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε