Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Μ. Τσουρή μιλά στο TLIFE για την πρόταση γάμου και εξομολογείται: «Έχω σκοπό να κάνω πολλά παιδιά!»

Τι αποκάλυψε η γνωστή αθλήτρια για τη ρομαντική πρόταση γάμου που της έκανε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και τις φήμες για εγκυμοσύνη.

Για τη ρομαντική πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της Παναγιώτης Βασιλόπουλος τις ημέρες των γιορτών, τον παραδοσιακό γάμο που ονειρεύεται, αλλά και τα σενάρια για εγκυμοσύνη μίλησε η Μαρία Τσουρή στο TLIFE.

Η γνωστή αθλήτρια του πόλο, που λάτρεψε το κοινό μέσα από το «Dancing with the stars” περνά μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της και δεν το κρύβει. Η ίδια μιλά με αγάπη για τον σύντροφό της και γνωστό μπασκετμπολίστα και συγκινείται όταν αναφέρεται σ την πρόταση γάμου που της έκανε.

Πώς πέρασες τις ημέρες των γιορτών;
Περάσαμε πολύ όμορφα. Πήγαμε με τον Παναγιώτη λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη, στο χωρίο του με την οικογένειά του και Πρωτοχρονιά κάναμε ρεβεγιόν στην Αθήνα. Ήταν ήρεμα και όμορφα με φίλους και οικογένεια.

Μέσα στις γιορτές έγινε και η πρόταση γάμου από τον σύντροφό σου. Πες μας τα συναισθήματά σου.
Όταν με ρωτούν για την πρόταση γάμου, η απάντησή μου είναι πως δεν θα ήθελα να μοιραστώ αυτές τις πολύ προσωπικές στιγμές με άλλους. Είναι κάτι ξεχωριστό και μοναδικό για εμένα και τον Παναγιώτη. Ήμασταν οι δυο μας και ήταν αλήθεια κάτι που δεν το περίμενα. Ήταν μια έκπληξη που μου έκανε ο Παναγιώτης. Εγώ δεν ήξερα απολύτως τίποτα, αλλά συγκινήθηκα και χάρηκα πολύ. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Πριν την πρόταση γάμου, ήμουν λίγο πιο κυνική για όλη αυτήν την ιστορία με το μονόπετρο, αλλά ήταν τελικά μια πολύ ρομαντική στιγμή.

Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο της στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε