Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η Madonna και η ιστορία των αρετουσάριστων φωτογραφιών της!

Η Madonna και η ιστορία των αρετουσάριστων φωτογραφιών της!

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε φωτογραφίες της τραγουδίστριας χωρίς photoshop, αλλά κάθε καινούρια παρτίδα είναι μία πρόκληση για να τις δούμε…

Aναμφισβήτητα η Madonna είναι παράδειγμα προς μίμηση για την προσπάθειά της όσο αφορά την φυσική της κατάσταση στην ηλικία της, αλλά όσο αφορά την εικόνα του προσώπου της είναι στην επιλογή της κάθεμιας για το αν θέλει να ακολουθεί διάφορες τακτικές για να διατηρείται τόσο… φρέσκια και γιατί όχι και νέα.

Την βασίλισσα της pop δεν είναι πρώτη φορά που τη συναντάμε σε φωτογραφίες χωρίς photoshop. Mάλιστα ακούγεται πως η ίδια δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να υπάρχουν φωτογραφίες χωρίς επεξεργασία, άλλωστε το τελευταίο διάστημα την έχουμε δει να κυκλοφορεί αμκιγιάριστη και με εντελώς διαφορετικό look από αυτό που την έχουμε συνηθίσει.

Κάποιες όμως από αυτές τις αρετουσάριστες που υπάρχουν δεν την κάνουν και ιδιαίτερα χαρούμενη. Μετά από κάθε φωτογράφηση για καμπάνια που κάνει για τους Dolce Cabbana κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες της χωρίς photoshop. Έτσι βγήκαν στη φόρα και αυτές από την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι. Βέβαια το αποτέλεσμα είναι πάντα πολύ καλό και η ίδια δείχνει πάντα sexy.

Όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες, αν και αρετουσάριστες η Madonna, στα 52 της χρόνια δείχνει μια χαρά! Ίσως το σημείο που στέκεται κανείς να είναι τα χέρια της, που εκεί ο χρόνος δεν κρύβεται… Έτσι φαίνεται και η μαγεία των εργαλείων της αγαπημένης εφαρμογής των διασήμων, του photoshop…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε