Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά στο TLIFE για το “Master Chef” και όχι μόνο!

Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά στο TLIFE για το “Master Chef” και όχι μόνο!

Η νεαρή παρουσιάστρια μία ανάσα πριν την πρεμιέρα του πολυσυζυτημένου προγράμματος του Μεγάλου Καναλιού, μας μιλά για όλα… Για το “Master”, το “Πρωινό Mou”, τον Μύρωνα Στρατή, μέχρι και για το “Dancing”.

Εχουμε αρχίσει να μετράμε αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του “Master Chef”. Μία ανάσα, λοιπόν, πριν την πρεμιέρα, αποφασίσαμε να κάνουμε μία μικρή κουβέντα με την Μαίρη Συνατσάκη, η οποία ως γνωστόν έχει αναλάβει την παρουσίαση του συγκεκριμένου φορμάτ. Η Μαίρη ευγενική και χαλαρή – όπως πάντα – μας μίλησε για όλα… Για το “Master”, το “Πρωινό Mou”, το “Dancing”, όπως επίσης και για τον Μύρωνα Στρατή και βεβαίως – βεβαίως και για την ίδια την Μαίρη!

Αλήθεια, το πιστεύεις; Η ώρα της πρεμιέρας έφτασε για το “Master Chef”…
Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να το πιστέψω… Παρόλα αυτά είμαι τρελά χαρούμενη που επιτέλους βγαίνουμε στον αέρα. Εχω και εγώ μία απίστευτη περιέργεια να δω το αποτέλεσμα όλης αυτής της δουλειάς που κάναμε πέρσι στον αέρα. Εχω και περιέργεια και αγωνία.

Δεν μπορώ να μην σε ρωτήσω… Οταν ξεκίνησες πέρσι γυρίσματα, με τι αγχώθηκες περισσότερο;
Αγχώθηκα με τα πάντα (γέλια). Και το λέω αυτό με την έννοια, ότι ήθελα να κάνω το καλύτερο, έτσι ώστε να τα καταφέρω και να προσαρμοστώ αρμονικά μέσα στο συγκεκριμένο πρότζεκτ, το οποίο ήδη μετρά δύο άκρως επιτυχημένες τηλεοπτικές εκδόσεις και προσωπικά δεν ήθελα να φαντάζω αταίριαστη με όλους τους υπολοίπους και με την όλη επιτυχημένη ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε